Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
81 il dj gif isim özel yapılır buyur
Kimden: **ORHAN*BABA**
Kime: vaybee43
Tarih: 06.11.2008, 03:29
Konu: Re: baba
sevgili krdeşim ossi orhan baba na DJ.MUKALLİT yazısı rica edecem senden. şimdiden emeğine yüreğine sağlık
o güzel emeklerine sağlık sevgili kardeşim ossi çok sağolasın . hakkını helal et.orhan babandan sevgiler saygılar.
ossi kardesim ellerine saglik yüregine saglık hepsi çok güzelll.Benim için de dj siyah peri mavi yazili var orda canli yayın dıye tabı rengimi sen biliyosun şimdiden tşk ederim kardesimmmm
paylasim icin tskler ..cok makbule gecti...cesitlerin devamini dilerim..
ben dj lerimiz icin yazi istiyorum bana yardimci olurmusunuz işiltili bi sekilde dj cipp dj yakamoz_07 dj cipömer 2 şer tane olursa sevinirim teskrl
ossi kardesim ellerine saglik yüregine saglık hepsi çok güzelll.Benim için de dj siyah peri mavi yazili var orda canli yayın dıye tabı rengimi sen biliyosun şimdiden tşk ederim kardesimmmm
cok sagolun emeginize saglıkk
cok guzel paylasimlariniz basarilarinizin ve paylasimlarinizin devami bekliyoruz ...
SELM VAYBE UZUN ZAMAN SONRA GENE GELDİM BANA DJ YARGIC YAPABİLİRMİSİN TŞKLER ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN HAYIRLI GECELER
vaybee43, arkadaşım avatarını değiştirirmisin AGK kurallarına aykırı
vaybee43, teşekkür ederim :up:
tesekkürler kardesim çok güzel olmuşlar emegine sağlık allah razı olsun kolay gfelsin a.e.o k.i.b
[/b]slm sizden bir ricam olacak bana dj ceren yazmanizi rica edebilirmiyim birkac ceşit olursa sevinirim
şimdiden tşk.ederim...birde DİLEĞİM FM yazarsaniz cok memnum olurum.k.i.b.allaha emanet olun....
slm kardesim ya bana yazdıdıgın o isler olmyoyo ya rica etsem sana tekrar yazarmısın bana djseko djarnavut dj ilayda dj serpil dj recoo dj selin bursa dj iloş canlıyayın bursadan damar saati hosgeldiniz canlı yayın balıkesir bunlar 100den yukarı oldumu almıyo ben anlamadım ama sen anlamışsın dır arkadaşım kusura bakma yeniden yaparsan çok sevinirim senin bana yazdıkların hiç biri panoya olmadı bana dediler 100 den assagıya olsun sen anlamışsındır ne dedimi yaparsam çok sevinirim iyi geceler sana şimdiden çok sag ol sana kolay gelsin bye
:harika:
vaybee43, slm ben izmirden seda benim sorunum yayın alıyom kimse giremiyo kime danıştımsa yapamadılar bana yardımcı olursan sevinirim saygılarımla
vaybee43, AGK oku ve avatar boyutunu ona göre düzenle...
ben düzeltiyim bari bu şekilde olmalı vaybee43