Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (8.06.2011, 22:46)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (8.06.2011, 22:54)
Alıntı sahibi ""AYSUNCAN""
POPUP penceresinde acilmasini istiyorum fakat yapamıyorum başım ağrıdı ugraşmaktan bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
www.yesilmursal.com/radio.htm radyonun uzantısın bu buna göre POPUP dosyası hazırlayıp sid 546446 bu bunlardan banan bir POPUP pencerede acılacak şekilde bir dosya yaparsanız sevinirim. teşekkür ederim
radyomuz kendi sitemizde acılıyor ama benim daha önceden anlaşarak başka bir dost siteye de koymustuk linkini bu sistemde link iptal ettik şimdi yeni o siteye linki versem bir sorun olurmu
Alıntı sahibi ""siyahinci""
Ama maile gönderilen kodun html kodu olması ve sitemin php olması sorun teşkil etmez umarım