18
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast FCP Tema :.._Nasıl Dayansın Gönül_..:(Sahra)
sahra-cantanem belirtilen dosyaları ekledi:
Çok güzel bir tema olmuş sahra renk tonlarınıda güzel ayarlamışsın ellerine sağlık tebrik ederim.
Devamını bekliyorum
Harika bir çalışma olmuş emegine yüregine saglık
Çok güzel bir tema olmuş sahra renk tonlarınıda güzel ayarlamışsın ellerine sağlık tebrik ederim.
Devamını bekliyorum
tşkr ederim Halil index çalışmalarınada ben hayran kaldım sende devam..
Harika bir çalışma olmuş emegine yüregine saglık
tşkr ederim Mustafa bey yorum yazan ellerinize yüreğinize sağlık..
Hersey cok guzel.
Begenmemek elde degil.
Ellerine saglik Sahram.
Cok tsk ler.
Emegine saglik sahra hos tasarimlar tesekkurler paylasima.
harikasin cok güzel olmus ellerie saglik canim
Hersey cok guzel.
Begenmemek elde degil.
Ellerine saglik Sahram.
Cok tsk ler.
tşkr ederim Zenobiam tema çalışmalarına verilen emekten anlayan bir üstad olarak senden bunları duymak cok güzel..
Emegine saglik sahra hos tasarimlar tesekkurler paylasima.
Ben tşkr ederim @shley güzel yorum için yüreğine sağlık..
harikasin cok güzel olmus ellerie saglik canim
temalarına hayran kaldıgım kişilerin benim çalışmalarımıda beğenmesi güzel bişi demekki ben fena bişiler yapmıyorum kedim çok tşkrler..
Bence Hakkını yeme sahra arkadaşım gelen övgülere kesinlikle katılıyorum Emeğine yüregine sağlık gayet başarılı çalışmalar olmuş tebrikler
Muhtesem bir calisma olmus elleriniz dert görmesin emeginize saglik güzel paylasim icin tesekkürler...
Süper bir tasarimlar ve radyo mükemmel duruyor emeklerinize sağlik
Sahrammm (:
çok hoş olmuşlar ellerine sağlık renklerde çok güzel çok beğendim
güzel emeğine sağlık
Cok güzel bir paylasim olmus sarah cantenem , cok tesekkürler bu güzel paylasimina !!
Bence Hakkını yeme sahra arkadaşım gelen övgülere kesinlikle katılıyorum Emeğine yüregine sağlık gayet başarılı çalışmalar olmuş tebrikler
tşkr ederiim By.Eray elimden geldiğince kullanıcılar için her zevke hitab eden calışmalar yapmaya uğraşıyorum güzel yorumun için tşkrler..
Muhtesem bir calisma olmus elleriniz dert görmesin emeginize saglik güzel paylasim icin tesekkürler...
BOZKURT-03 tşkr ederim beğeni yorumunuz için yorum yazan ellerinize sağlık..
Süper bir tasarimlar ve radyo mükemmel duruyor emeklerinize sağlik
ALYA ben tşkr ederim güzel yorumun için yüreğine sağlık..
Sahrammm (:
çok hoş olmuşlar ellerine sağlık renklerde çok güzel çok beğendim
güzel emeğine sağlık
yasminim tşkrler canım seviliyorsun biliyorsun dimi..