Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Sue

Acemi

• Konuyu başlatan "Sue"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 26.04.2009, 01:21

Farkli tema konulari onerisi

Merhabalar,

Forumunza yeni uye oldum. Uzun zamandir flatcast kullaniyorum ve iki arkadas minik bir sitemizde amatorce yayin yapmaktaydik yakin zamana kadar. Simdilerde ara vermis bulunuyoruz. Fon/ tema yapmak en buyuk zevklerimden biri. Kendimce elimden geldigi kadar birseyler uretmeye calisiyorum. Photoshop bilgim idare eder.

Tema yapmayi cok seviyorum ve suana kadar yapmis olduklarimi, begenenler olursa eger kullanilmasi icin paylasmaya hazirim. Arkadasarim, radyomuzde djlik yapanlar icin bayagi bir tema yapmis bulunmaktayim.

Paylasim icin yeni bir yer acmaktansa zaten var olan bir sitede bunlari paylasmayi terchi ederim. Bu dusunceyle sizin forumunuza rastladim zaten.
Cok genis capli bir arsiviniz oldugunu fark ettim ve bunun icin sizleri kutlarim. Fakat dikkatimi ceken bir konuyu dile getirmeden edemeyecegim. Suana kadar gorebildigim kadariyla cogu temalar birbirinin benzeri ve sakin hakaret olarak algilamayin, bence cok soguklar. Hic farkli bir tarz farkli bir yaklasim bulamadim. Ha belki ziyaretcilerin istegi dogrultusunda ilerliyorsunuzdur ona birsey diyemem. Fakat insan hayalgucu o kadar genis o kadar ucsuz bucaksiz olabilirken neden kisitli alanlarda kalinmis ona sasirdim. Bunlari yazma sebebim sadece bir oneri olarak algilansin lutfen. Baska bir niyetim yok.

Ne demek istedigimi daha iyi anlatabilmek icin kendi kullandigim ve baska arkadaslar icin yaptigim bir kac ornek gostereyim sizlere. (Jasminjas benim flatcastta kullandigim isimdir ve suan icin sadece ornek olarak verecegimden uzerine yazilmis buyukce jasminjas yazisini hos gorun lutfen).

Bunlar sadece ornekler.. Muzik cok genis bir yelpazeyken, insan ruhunda o kadar farkli duygulari kabartabiliyorken temalarinda bu kadar genis capli olmasi gerektigine inanlardanim sahsen. Calismalarin cok profesyonelce oldugunu iddia etmiyorum, sadece fikir sunmak benim niyetim.

oqus pokus

Moderatör

• "oqus pokus" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 26.04.2009, 01:35

Güzel örnekler sunmuşunuz Sue, tebrik ederim.
Ama sizde takdir edersiniz ki herkesin hayalgücü farklı. Sizinkisi bu yöne doğru eğilim göstermiş ve bu tarz şeyler ortaya çıkarmışınız bence güzelde olmuş....

Tasarımlarınızı paylaşırsanız farklı olmuş olursunuz, ya da aynı olursunuz. Bunu sanırım kullanıcılar belirleyecek. Stiliniz değişik duruyor.
Dediğim gibi zamanla görülür herşey.Şimdiden başarılar dilerim.

Not:(Konuyu Tema Ekle-Paylaş'a açmışınız burası daha uygun diye bu alana almayı uygun gördüm.)

3

Sunday, 26.04.2009, 07:04

Sue,

Flatcast Tema Ekle Paylaş Bölümü zaten hayal gücüne değişik temalara yeni yeni tasarımlara açık bir bölüm bizler o bölümde kimseye demiyoruzki illa şu tarz temalar yapcaksınız aksine yeni değişik temaların olmasını bekliyoruz

o bölümden yaptığınız tasarımları fcp li olarak paylaşabilirsiniz :up:

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 26.04.2009, 08:57

Sue, hg aramıza öncelikle
kendi adıma konusayım
evet temalarımı genelde istekler doğrultusunda
ya da dj in rahatlıkla kullanabileceği şekilde yapmaya çalışıyoruum
bu şekilde olunca fazla bir alternatüfim olmuyor
bende denemek istedim fakat genelde kullanışlı temalar dj lerin daha cok işini görüyor
mesela genelde chat alanı siyah yada koyu renk olunca ister istemez kısıtlanılıyor

ama şu varkii
gerçektende çogu arkadaşımızı tebrik ederim neden mi:
misafir alanı chat alani ve buton ksmi sabit temada yer almasi gerekenler
bu kadarcık yere hayal güçlerini kullanarak çok güzel çalışmalar ortaya çıkarıyorlar...