Merhabalar,
Forumunza yeni uye oldum. Uzun zamandir flatcast kullaniyorum ve iki arkadas minik bir sitemizde amatorce yayin yapmaktaydik yakin zamana kadar. Simdilerde ara vermis bulunuyoruz. Fon/ tema yapmak en buyuk zevklerimden biri. Kendimce elimden geldigi kadar birseyler uretmeye calisiyorum. Photoshop bilgim idare eder.
Tema yapmayi cok seviyorum ve suana kadar yapmis olduklarimi, begenenler olursa eger kullanilmasi icin paylasmaya hazirim. Arkadasarim, radyomuzde djlik yapanlar icin bayagi bir tema yapmis bulunmaktayim.
Paylasim icin yeni bir yer acmaktansa zaten var olan bir sitede bunlari paylasmayi terchi ederim. Bu dusunceyle sizin forumunuza rastladim zaten.
Cok genis capli bir arsiviniz oldugunu fark ettim ve bunun icin sizleri kutlarim. Fakat dikkatimi ceken bir konuyu dile getirmeden edemeyecegim. Suana kadar gorebildigim kadariyla cogu temalar birbirinin benzeri ve sakin hakaret olarak algilamayin, bence cok soguklar. Hic farkli bir tarz farkli bir yaklasim bulamadim. Ha belki ziyaretcilerin istegi dogrultusunda ilerliyorsunuzdur ona birsey diyemem. Fakat insan hayalgucu o kadar genis o kadar ucsuz bucaksiz olabilirken neden kisitli alanlarda kalinmis ona sasirdim. Bunlari yazma sebebim sadece bir oneri olarak algilansin lutfen. Baska bir niyetim yok.
Ne demek istedigimi daha iyi anlatabilmek icin kendi kullandigim ve baska arkadaslar icin yaptigim bir kac ornek gostereyim sizlere. (Jasminjas benim flatcastta kullandigim isimdir ve suan icin sadece ornek olarak verecegimden uzerine yazilmis buyukce jasminjas yazisini hos gorun lutfen).
Bunlar sadece ornekler.. Muzik cok genis bir yelpazeyken, insan ruhunda o kadar farkli duygulari kabartabiliyorken temalarinda bu kadar genis capli olmasi gerektigine inanlardanim sahsen. Calismalarin cok profesyonelce oldugunu iddia etmiyorum, sadece fikir sunmak benim niyetim.