Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Biz yarış yapmıştık demi Ruzim ikimizde aynı anda bitirdik ödüL faLım sakızıydı hemide şekersiz(: Kırmızı çok çok güzeL bi çaLışma oLmuş emekLerine sağLık Rabbim razı oLsun
Ellerine sağlık Ruzii güzel bir çalışma olmuş ancak mavişin index' lere baktım onlar tam ortada gözüküyor sende hafif sağa kayma var aynısı Usta'nın index' dede oldu kdolamalara bir bak istersen Mavişle Emeğini paylaşan yüreğine çok teşekkürlerimle...
Evet iki gündür bizim net felaket yavaş flashlar falan açılmıyordu şimdi yeniden baktım düzelmiş, gayet güzelde olmuş ellerine sağlık
Ustanın çalışmasınada gidip bakacağım şimdi hatta akşam ona birde resmini çekip gönderdim bak dedim valla bende kayıyor