Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Buram buram bahar kokan bi tema olmuş .
Ama hani biryerlerde "Hosgeldiniz" yassaydıı, dinleyici bölümünün üstünde "misafirlerimiz" yassaydıı fena mı olurduu..
Üts kısımda chat ve dinleyici bölümündeki boslukk ya da eksiklikk sanki henüz tamamlanmamış bir tema havası verıyor..
Oysa chat ekranı da hafif karartılmıs sohbet ıcın cok uygun hale getirilmis.. yazıların okunmaması gibi bi sorun da olmaz sanırım ...
herneyse ortada bir emek var sonucta.. emeginize saglıkkk
Fcpsinde textle yazdım misafirler ve hoşgeldinizi öyle daha uygun olucağını düşündüm resmin güzelliğini bozmak istemedim fazlada teşekkür ederim yorumlarınız için
evet gercekten güzel bir tema doslarınla sohbet edip müzik keyfini yasarken göz zevkinide bütünlemis ic acıcı bir tema
.pink elestirmenlik meslek insanlar bunu yapıp ekmek yiyorlar ama ama konusmayı satasmadan cıkarıp elestiriye ceviren unsur konusanın konu hakındaki bilgi birikimidir.
herkes gönlünden kopanı paylasır forumlarda verebildigi neyse. kimseye yarıs yada zorunluluk yok.
seninde paylasımlarını ve basarılarını bekliyoruz.
djdeniz full deStek arkandayim cünkü radyocularimiza cok bi Süper zeminler hazirliyorSun vede cok zevkliSin
bu teman cok bi Süper olanlardan olmaSada devam :up:
kimilerinin yorumuda motivaSyon olSun Sana ki zaten öyle algiliyoSun diye anladim, böyle pozitif enerji yüklü inSanlarimiz olduguna cok bi Süper Seviniyom ben :sevgi: