76
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast FCP Tema..[[..Hüsran..]]..(Sahra)
sahra-cantanem belirtilen dosyaları ekledi:
Ellerinize emeginiz saglik gercekten görsel olarak cok güzel kullanim acisindan rahat göz yormayan süper bir calisma olmus paylasim icin tesekkürler
Emeğinize sağlık güzel paylaşımlar için teşkrler
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Sahra Hanım. Her zamanki gibi mükemmel bir çalışma kutlarım
güzel calismalar sahram emegine yüregine saglik paylasim icin tskler
Çok asil, çok başarılı çalişma renkler harika,çok beğendim,
emeğine göz nuruna sağlık tebrik ediyorum
emegine saglik sarah - cantanem , cok güzel bir paylasim olumus , tebrikler vede paylasimiza tesekkürler !!
Emeğinize yüreğinize sağlık Sahra Hanım her zaman olduğu gibi çokk başarılı çalışmalar olmuş paylaşımınız için teşekkürler.
Sahra Hanım böcükleri görünce yüzümde bir gülücük olustu zaten..Baharı anmsatan tılsımlı havasıyla temalarınız içimi açtı..Yüreğinize gönlünüze böcüklerinize sağlık
emeğine saglik Sahra..Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Güzel yorum ve Beğenileriniz için hepinize tşkr ederim Arkadaşlar yorum yazan yüreğinize sağlık...
cok cici bir tema olmus...
Güzel paylaşım adına teşekkür ederim sahra-cantanem emegine yüregine saglık
Nehircim Mustafa Bey yorum yazan yüreğinize sağlık ben tşkr ederim...
tşkr ederim..
Emeklerinize sağlık renk akımı olsun işçilik olsun her detayı ile çok güzel bir tasarıma imza atmışsınız...
emeğine yüreğine sağlık sahra güzel paylaşım adına teşekkürler
tşkr ederim Arkadaşlar yorum yazan ellerinize sağlık...
Emegine Yüregine Saglık SAHRA Paylaşım Adına Teşekkürler .Güzel tarz bir paylaşım olmuş