Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Kadınlar güce tapar" cümlesinden ne anlıyorsunuz?
Arkadaslar kadınlar güce tapar bu aralr acayip duydugum ve artik dogrulugundan emin oldugum bi söz...
kimi zaman para
kimi zaman yakışıklılık
kimi zmanada farklı bişiy ama GÜÇ
siz bu konuda ne düsünüyorsunuz....
(İŞTE TARTIŞILCAK Bİ KONU HERKESİN ACIK YORUMUNU BEKLİYORUM...)
kadinlar güce tapar miymis
bir cok kadin icin madi anlamda degil manevi anlamda güc en azindan ben öyle düsünüyorum. Dogruluguna inadigim diyorsun nerden bu kanaat ta vardin, merak ettim simdi?
tabi ki deil herkes güce tapar orası ayrı ama erkekler güce tapar die bi söz yok o yüzden o konuya girmedim istediinz üzerine onuda tartşırız
nerden mi emin oldum...
sence bunu anlamak için cevrene biraz bakmak yeterli deil mi?
"Tapar" kelimesi cok itici geldi...
Bu konuda genelleme yapmak cok yanlis olur....Her Kadin farklidir ayni düsünmez hissetmez...o yüzden pek fazla yorum yapamiycam.
ben tapar sözcügüne katilmiyorum,
fakat kadinlarin gücü kullandiklari belki daha dogru olabilir bütün kadinlari bir kazana atmadan.
Buna ilaveten genelde güclülerin güclerini kullandiklarida sanirim bir gercek (her nekadar asil güclünün, imkani olupta gücünü kullanmadan, baska basit yollardan sorunlari halledebilenin oldugunu düsünüyorsamda).
Kadinlarinda daha güclü zaten. Güclü gücü kendine ceker
bu lafı ben etmedim sonucta milletin azında sakız
kadınlar zaten güçlü onların kudreti daha farklı cok farklı bi y.y.dayız
onlar suan olması gereken yerdeler farklı bi y.y.da oldugumuz için güç arıyolar die bilirmiyiz...
hangi insan güce tapmaz ki...
mesela ben para denen güçün üstüne güç tanımım
1 Allah
2 sevdiklerim
3 para
4 para
5 yine para
Çok agır bi genelleme olmuş bu
Ama her iki tarafda güce tapar neden bunun sürekli bayan kısmı alınıyor
anlamıyorum hep bir ayrımcılık sözkonusu en azından sizler çanak
tutmayın bu tarz konulara ispatmı gerekiyor şimdi bu konuda
nasıl ispat edicez
Asıl güce tapanın erkek oldugunu ilk vaaroluştan bu tarafa bunun hiç
degişmedigini binlerce savaşın güç mücadelesi sahiplenme mücadelesi
ugruna çıktıgını sizlerde biliyorsunuz
Kadında elinden alınmış bazı hakların şimdi dogru yada yanlış geri alma
mücadelesine girmiş ve erkekle yanlış bir yarış halinde bundan
sonrasında düşüncelerimi noktaların arasına saklıyorum
.........................................................................................................
.........................................................................................................
..........................................................................................................
..........................................................................................................
... kadının o güce taptıgını söyleyen insanlar genellemelerin içinde kendi annelerininde olabilecegini unutmasınlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abi nie paraya kötü tarafından bakıyosun ki o olmasa ne edeceksin
onun olup olmaması önemli deil önemli olan onun gercekten olması
paran var hayat var
paran var huzur var
paran var herseyin var
insanı mutlu eden seylerin en başında para geliyor hay gözünü sevdigimin parası bak adın bile yetiyor nasil herkes birbirini girdi
kadının o güce taptıgını söyleyen insanlar genellemelerin içinde kendi annelerininde olabilecegini unutmasınlar
eed o insanların başında geliyorum... kim 5 parasız bi adamı severki sevsede para olmadan nasil mutlu olabilir ki
ya yasınız cocuk yasını gecmiş paranın gücünü halaaaaa kabullenmiyorsunuz...
hem erkek hemde kadın için gecerli
Parasiz Mutluluk olmaz ...... ASK karin doyurmaz........
Maddeye deger veriyorsaaaan öyleeeee maneviyata deger veriyorsanda böyle oluuuur Mudtim
yaşın daha çok küçük Paranın deger kazandıgı diger degerlerin talan edildigi bir dönemde yaşıyorsuuunuuuuz
normal yani
Parasız mutluluk olmaz ama karnını doyuran bir AŞKla karşılaşmadıysanız onada ben bi şey diyemem
Parasız mutluluk olmaz ama karnını doyuran bir AŞKla karşılaşmadıysanız onada ben bi şey diyemem
hicde fena degiiiiiiil :b055:
Maddeye deger veriyorsaaaan öyleeeee maneviyata deger veriyorsanda böyle oluuuur Mudtim yaşın daha çok küçük Paranın deger kazandıgı diger degerlerin talan edildigi bir dönemde yaşıyorsuuunuuuuz
peki sen hangi dönemde yaşıyorsun.......
Seninle ayni dönemde var olduguma göre soru yersiz kaldı sanırım
Ama bu sistemin ortakçısı olmadıgımda kesin
Maddeye deger veriyorsaaaan öyleeeee maneviyata deger veriyorsanda böyle oluuuur Mudtim yaşın daha çok küçük Paranın deger kazandıgı diger degerlerin talan edildigi bir dönemde yaşıyorsuuunuuuuz
oku bakim yukarıyı o zaman nie başka bi boyuttaymiş gibi konusuyorsun...
yok abim saa deil dicle ablam'a o kurmuş bu cümleyi.
Arkadaslar kadınlar güce tapar bu aralr acayip duydugum ve artik dogrulugundan emin oldugum bi söz...
Bunu yazarken... Hicmi vijdanin titremedi :cry:
Günlerdir bu konuyu, iskaliyorum fakat bugün gercekten yazamadan gecemedim.
Senin "EMIN" oldugun konuda kac tane canindan cok sevdigin bayan var?
Bunun icinde ailenden cevrenden... , forumdan ablalarin... :aglamak:
Yorumum yok... Hayal kirikligim var...
The End