Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZENoBIA" (6.06.2014, 22:56)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (6.06.2014, 22:32)
bu ne güzelliktir böylee, usta farkı, çok güzel çalışma olmuş
kenardaki güller ve bayan resmi çok hareket katmış bayıldım,
Zenobia, keşke bir tane de seçenek olarak, manzarasiz sunsaymışsın diye düşünmeden edemedim
chat alanı sade olanını gözüm aradı sahsen.
emeklerine sağlık bizlere bu güzellikleri sunduğun için tskler
Çok güzel ve degişik bir tarz olmus. Emegine yüregine sağlık Zenobia. Evet bende süslünün fikrine katılıyorum. Bir tanede manzarasız olsaydı. Daha sade sevenler için bir seçenek olurdu.
bu ne güzelliktir böylee, usta farkı, çok güzel çalışma olmuş
kenardaki güller ve bayan resmi çok hareket katmış bayıldım,
Zenobia, keşke bir tane de seçenek olarak, manzarasiz sunsaymışsın diye düşünmeden edemedim
chat alanı sade olanını gözüm aradı sahsen.
emeklerine sağlık bizlere bu güzellikleri sunduğun için tskler
Öncelikle güzel yönlendirmene çok tşk ediyorum Süslü..
ocakta sütlaç olunca aklım mutfakta kaldı (Sütlaç kasede şimdi)
Hemen düzenlemeyi yaptım.
Çok tşk ediyorum tekrar..
Ve güzel her sözüne yürekten tşk ler..
Çerçevesiz tema için siyahtı son..Çerçeveli yapmayıda özlemedim desem yalan olur.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (7.06.2014, 13:02)
İşte buuuu, eksik tamamlandi. zenobia harikasinn
özellikle ben indirdim,kullanacagim bu çalişmanı, hemde karşısında sütlaç yiyerek ,)) sanada afiyet olsun,
Müge sanada tsk ediyorum fikrime katıldığın için saolasın
Nedendir bilmem ama, Ben çerçevesiz çalışmaları, daha rahat ve özgürce buluyorum, o bakımdan lütfen son olmasın. devamını diliyorum
anlayışına emeğine çok tsk ediyorum zenobia varolasın
ZENOBİA harikasın çokkk güzel olmus her üç temada emeğine yüreğine sağlık insallah devamları gelir çerçevesiz temaların aynen süslü sana katılıyom çerçevesiz temalar daha rahat ve özgür bencede
misafirler alanında (DOSTLİ KAPİSİ) gibi olmuş...Birazdaha dikkat diyorum...