Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Blueblack41, bence tema paylaşan arkadaşlarımızın hepsi yorumları dikkate alıyor. Bunun en iyi örnekleride Nisa ve Asalet Abladır ikiside şuanda zirvede eğer her yorumları dikkate alıp kendilerini geliştirmeselerdi şuanda 1.seçim de temalarını göremezdik.
Demekki yorumlar dikkate alınıyorki şuanda AllaTurkaada çok başarılı temalar görüyoruz.
Blueblack41, Herkese aynı ve eşit davranılıyor burda bu ayrım konularını açmaya ne gerek var anlam veremiyorum fazla laf ve kalp kırmadan başka bişe değil....
Nisa ellerine saglık kırmızı çok yakışmış kırmızı hayranı olarak aldım temanı emeğine saglık...
Blueblack41, evet sahidende o nasıl söz öyle nisaya katılıyorum...herkesinki ayrı ayrı güzel çünki emek ve göz nuru var onlarda...bu arada temada çok hoş olmuş emeğine sağlık canımmm :smilie_love_002:
8 aydır allaturkaadayım 4 aydır fotoshop kullanıyorum
4450 mesaj sayım var mesaj sayım olsunn diye mesaj yazmadım
ilk günden beri herkesin emegine saygı duyup mesaj yazdım
gerektiğinde eleştirdim gerektiğinde tbrk ettim
gerektiğinde temalarım 3 mesaj aldım gerektiğinde 40
hiç bir zaman hiç kimseye neden mesaj yazmıyorsun demedim
daha 3 gün önceki temam 3. bölümdeydi
hiç bir zamanda bu temam burayı haketmiyor da demedim
fotoshopun p sini bilmiyordum cok calıştım azim ettim ve basardım sanırım
ve bu arada bana yardımlarını esirgemeyen gerek mod arkadaşlarımız gerekse üyelerimiz vede dersleri sunan tüm parlaşımcı arkadaşlara tşk ederim
ben su an bu seviyeye yükseldi isemde eleştirilerle ve yorumlarladır
tşkler Allaturkaa her şey için...