Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tools Ve Dj mixserin Türkçe Açılımı
İşte Size
Dj mixser Ve T
ools Butonlarinin Türkçe açilimi ...
Hatamiz varsa Siz düzeltti verin Böylelikle Bilgi Daha verimli hale gelir
harika bir çalışma daha çıkarmıssın çok teşekkürler.
arkadasim bence tema yuklemeninde resimli anlatimini yapsaymissin makbule gecermis Ben biliyorumda Bilemeyenler icin... Yaptin bir hayir Tutbacagindan İKİ ye ayir... :demo:
:saril:
TESEKKURLER ARKADASIM BEN VIDEOLU ANLATIMI GORMEMEISTIM..BUNU GORDUM GUZELDE OLMUS ZATEN..EYVALLAHHH
çok güzel paylaşım tşkler
slm arkadaşlar benim mixere koydum parcalar calmadan atlıyot nedenini bilen varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen
saygılarımla (burhan)
BURHAN, artik her buldugun basliga bunumu yazacaksin??
dün ike kere sordun ve cevabinida aldin...
kendi yazdigin mesajlara bak cevabi altinda yaziyor.
Buradaki herkes işini mükemmel yapiyo..
Yetkili arkadaşlar yetkiyi hatır gönül ilişkilriyle almamış belli...
Paylaşimda bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum..
Re: Tools Ve Dj mixserin Türkçe Açılımı
Ve T
[spoil]
İşte Size
Dj mixser Ve T
slm arkadaslar yaa ben dj mixeri biliyim tüm ayarlari denedim olmuyor acaba pc demi sorun var kanalı kapatıp tekrar giriyorum tüm temaları deniyorum ilk basda geliyor sonra kayboluyor lütfen yardimlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler saygılarımla burhan
güzel bir sey
paylaşım için saol kardeş...
çok guzel anlatım çok sağol
EMEGI gecen tum arkadaslara cok tesekurler.bızlere ne cok yardımcı oluyorsunuz saolun.ben kendı djlerımede bu bılgıyı aktaracagım ıznınızle
Çok güzel bir paylaşım emeği geçen herkese tşkll
bir orjinal flatcast sayfasında yayın yapılırken kendi sayfamızı ve butonları yerleşimini işte giriş mute kalın renk gibi butonlar anlatan resimli bir link bildiğiniz var ise ban gönderirimisiniz.saygılar ( bir arkadaşımız yayın almak istiyor ama bir türlü sayfasını yerleştiremedii uzakta bize resilki anlatım var ise ona linki göndericez)
YARDIM
ARKADASLAR BEN YAYINDAYKEN MUZİKLE SESİ AYARLAYAMIYORUM
MUZİKLE SESİM ANLASILMIYORMUS Bİ TARİF ETSENIZ