Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sahrammm süpersin diorumm fazla söze gerek benim sözlerim laf kalabalığı olur,tema konuşsun bence,harikaaaaa diorumm başka sözüm olmaz.5 ***** hakkındır.Çok tşk ler güzel emeğine.....
Sahrammm süpersin diorumm fazla söze gerek benim sözlerim laf kalabalığı olur,tema konuşsun bence,harikaaaaa diorumm başka sözüm olmaz.5 ***** hakkındır.Çok tşk ler güzel emeğine.....
sahram reng secimi desem harika güzel duruyor teman sadece bi fikirim desem ben süsmeleri misafir yeri chat alani yeri bana biraz büyük geldi paylasim icin tskler ellerine saglik
Sahram ben simdi bu temaya ne diyeyim he söyle bana
Cantanem hakıkaten harıka bir çalısma çıkartmıssın yıne herzamanki gibi verdıgın bütün emeklerıne çok tesekür ederim
Emeklerinize sağlık çok güzel bir tonda çok güzel bi çalışma olmuş...Bence sağdaki ve soldaki cizgili şekli katmasaydınız onların yerine chat alanı ve dostlar alanı arasındaki çiçek resmini katsanız daha iyi olabilirdi diye düşündüm tabi benim fikrim yinede güzel bir çalışma teşekkürlerimle...
sahram reng secimi desem harika güzel duruyor teman sadece bi fikirim desem ben süsmeleri misafir yeri chat alani yeri bana biraz büyük geldi paylasim icin tskler ellerine saglik
Reyhancım tşkr ederim yorum yazan ellerine yüreğine sağlık cnm ama anlamadım yorumundaki ifade etmek istediğini chat alanı mı büyük süslemeler mi ?
Sahram ben simdi bu temaya ne diyeyim he söyle bana
Cantanem hakıkaten harıka bir çalısma çıkartmıssın yıne herzamanki gibi verdıgın bütün emeklerıne çok tesekür ederim
Leydim ben tşkr ederim güzel yorumların her zaman motive edici olmuştur.. güzel yüreğine saglık Leydim..