Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Görselliğiyle dizaynı ile çok hoş görünen çalışmalara imza atmışsınız ibrahim bey.Sizi canı gönülden kutluyorum.Grafik çizimler süper..Eser seçimleri de resim seçimleri de muhteşem. Bravooo
Ellerine,emeklerine sağlık CANIM ... Renkler , dizayn , simetri ve görsellik herşeyi ile muhteşemm çalışmalar olmuş ... Güzel emeklerin ve güzel paylaşımların için teşekkürler vede tebrikler CANIM ...
eline saglik ibrahim bu 3D temalar benide cezbetmeye basladi, bende baslaycan galiba bu 3D ye, harika ben özellikle zeytin yesili ile maviyi tuttum, amma hepsi ayri güzel emeklerine saglik
Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim İbrahim. Aslında pek birsey söylemeye gerek yok hersey ortada. Kendi stilinde kendine has çizgilerinle oldukça usta hazırlanmış çalışmalar seni yürekten kutlarım abisi