Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Doğum Günün Kutlu Olsun - Umut Yolcusu
Tanoom iyi ki doğmuşun, seni iyiki tanımışız.
Mutlu ol, sağlıklı ol, hep bizlerle ol.
Nice Mutlu Yıllara...
Çok teşekkür ederim kardeşim bende sizleri iyki tanımışım hep beraber nice mutlu senelere
doğum günün kutlu olsun taner sağlık huzur dolu nice senelere
Teşekkür ederim Tamer çok sağol arkadaşım
Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara Taner
Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara Taner
Çok teşekkür ederim güzel temennilerine
Tüm sevdiklerin ile birlikte sağlık, neşe, huzur ve esenlik içinde hep birlikte nice yeni senelere Taner
Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı,
bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı diliyorum. Nice yaşlara Taner, doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun TANER ... Ailen , sevdiklerin ve sevenlerin ile birlikte sağlıklı , mutlu nice yıllar geçirmeni dilerim ... Mutlu yıllar ...
Tüm sevdiklerin ile birlikte sağlık, neşe, huzur ve esenlik içinde hep birlikte nice yeni senelere Taner
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ATİLLA ABİ
Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı,
bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı diliyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEDEF
Umut Yolcusu Sevdiklerinizle Nice Mutlu Sağlıklı Huzurlu Yıllara OLSUN..
Doğum günün kutlu olsun TANER ... Ailen , sevdiklerin ve sevenlerin ile birlikte sağlıklı , mutlu nice yıllar geçirmeni dilerim ... Mutlu yıllar ...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ECE
Umut Yolcusu Sevdiklerinizle Nice Mutlu Sağlıklı Huzurlu Yıllara OLSUN..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAHRA
Doğum günün kutlu olsun Taner tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu ,mutlu uzun yıllar dilerim...
Doğum günün kutlu olsun Taner tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu ,mutlu uzun yıllar dilerim...
TEŞEKKÜR EDERİM EYLÜL
Dün Nete pek girme imkanım olmadığı için biraz geciktim. Gerçi Telefon ile görüştük ama burdan da kutlayayım.
İyiki doğdun, iyiki varsın hemşom. Nice doğum günlerini hep birlikte kutlarız umarım.
Taner..Dogumgünü kutlar saglık huzur dolu nice yıllar dilerim
Dün Nete pek girme imkanım olmadığı için biraz geciktim. Gerçi Telefon ile görüştük ama burdan da kutlayayım.
İyiki doğdun, iyiki varsın hemşom. Nice doğum günlerini hep birlikte kutlarız umarım.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEMŞOM İYKİ VARSINIZ
Taner..Dogumgünü kutlar saglık huzur dolu nice yıllar dilerim
Çok teşekkür ederim ata kardeşim