Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Güzel Yorumun ve Dileklerin İçin Çok TEŞEKKÜR Ederim ZENOBİA ABLAMM Güzel Yüreğine Saglık .Bir zamanlar bir sohbette " Abla ben aslında çerçeveli tema sevmiyorum "....Çerçeveli çok sevende yok aslında..Çerçevelide detayları birleştirmeye alışınca alınan haz başka ve vazgeçilmez oluyor..Sanırım bende bu söze karşılık böyle bir cevap vermiştim ..
Berkant ve Serap ben canı yürekten sizlere bu güzel emeğiniz için *****
Kutlarım sizi gençler ortak temaların güzelliği başka oluyor..Her ikinizinde eline yüreğine sağlık.Çok tşk ediyorum
( Temalarıma yorum yazmıyorsun sitemini okudum ablam..Ancak artık yorumdan kaçınıyorum..Sana özel değil ablam, bak gördüğün gibi bazen duramıyor yazıyorum ..)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "By_€x" (6.03.2015, 15:03)
Güzel Yorumun ve Dileklerin İçin Çok TEŞEKKÜR Ederim KRALİÇE SULTAN Güzel Yüreğine Saglık .Bu çalışmanın bir kenarlarına bende saklanmayı çok isterdim..Mükemmel bir çalışma olmuş.Emeğinize yüreğinize sağlık.Tema da ki işçilik,görsellik,dizayn hepsi birbirinden hoş.Sizleri yürekten tebrik ediyorum,temayı seyreder ve üzerine de kahvesini içer
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Serap ve Berkant. Her zaman derim '' El eli yıkar, el döner yüzü yıkar'' gerçekten mükemmel bir çalışma olmuş ayrıca son 3-4 aydan bu tarafa azmin geldiği noktayı gözle görünür şekilde sergilemişsiniz kutlarım sizleri
Güzel Yorumun ve Dileklerin İçin Çok TEŞEKKÜR Ederim ATİLLA ABİMM [/size] Güzel Yüreğine Saglık .