Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emeginize saglik güzel olmus temalar
butonlari(yazilari) daha belirgin yapsaydiniz,chat alanini da daha koyu renk yapsaydiniz eminim daha kullanisli ve daha hos görünecekti
paylasiminiz icin tskrlr..
emegine saglık vera hepsıde ayrı guzel olmus
sadece chat alanındakı gradıantı cok acık tutmussun yazıların bır kısmı okunaklı degıl
bırde yesıl temadakı bıtkı brushınde stroke kalın olmus burda kesık bır goruntu vermıs
paylasim iciin teskurler arkaplan uygunsuz olmus en önemlisi yazilarin okunabilmesidir.
yoksa temanin fonksiyonu kalmaz arkaplan sade siyah tavsiyemdir.
hazir resimlerde bozmus uyammislar en usteki haric digeleri iyi temizlenememis resimler
mavili temada kizin saclarin uclari cök kötü olmus
yesil brush cicek hic uymamis nickler okunmaz cok belirgin renk olmus
bu kadar juriden kacmasi anormal bi durum bu hatalarin. puanlarda pek yüksek verilmis
saygilar
paylasim iciin teskurler arkaplan uygunsuz olmus en önemlisi yazilarin okunabilmesidir.
hazir resimlerde bozmus uyammislar en usteki haric digeleri iyi temizlenememis resimler
bu kadar juriden kacmasi anormal bi durum bu hatalarin. puanlarda pek yüksek verilmis
saygilar
Sizin yaziniz üstüne temayi indirdim Radyoda denedim okunusda hic bir sorun yok yazilarda gayet net okunuyor , sadece belirtmek istedim sanirim önce denemek sonrada degerlendirmekde fayda var...
saygilar
by beyefendi kimsiniz bilmiyorum sanırım yenisiniz forumda ilk mesajda sanırım bana denk gelmiş yüksek sesli adımlarla giriş yapmışsınız yinede nezaketen hoşgeldiniz diyelim adettir..
bu kadar jüriden kaçması anormal bi durum demişsiniz de.. siz relax olun inanın kimsenin gözünden bişey kaçmaz burda herkes oldukça açıkgözdür herkes herkese gereken puanı verir (bazen de hakedilen puanı vermezler buda bi gerçek)..zaten benim için 1.2.yada 3 bölüm mühim değil milletçe çok kangrengli kasvetli ve üzücü günler geçiriyoruz malümünüz.. sadece stres atmak için bikaç tema hazırladım hepsi bu o yüzden sizin önem verdiğiniz kadar önem vermiyorum puanlama işine.. Dünyada bu kadar önemli şeyler varken puanlamalarla kafayı bozmamak lazım sadece paylaşım ve stres atmak bir şekilde de vakit geçirmek olmalı amaç
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "VeR@" (5.06.2010, 20:39)
Dizayn olarak cok güzel olmus vera abisi ama kücük tavsiyelerim olacak sana müsadenle blending fonksiyonunda bevel ve embos ayarlarini kurcalamaktan korkma abisi o korksun senden en sonunda dogru kabartmayi göreceksinki yakalayacaksin ( nereye kadar kacacak ki zaten ) yüregine ve emeklerine saglik tebrikler ederim...