Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
5. ve son temaya bayıldım...renkte dizaynda çok güzel olmuş...hepsi çok güzel ama ben gri ve mavi tonları çok seviyorum ve mavi gerçekten çok farklı bir güzel göstermiş temayı...
harikasınız..Emeklerinize Sağlık...
birde naçizane birşey söylemek istiyorum...hani tek fcp etsenizde böyle güzellikleri bir seferde indirip alsak..hepsi bi arada tools'a atmış olsak...
ben gibi üşengeçler için süper olur hani diyorum
Zeyno tsklr Hemsom cok sagol kardesim............. MELYE modum evet senin dedigin gibi hepsinide tek defada fcp yaparim ama bu defada bunlar cok tollsa sigmiyor diyorlar sende az caliskan ol tembel olma güzel yorumun icin tsklr...
by okan bu güzel çalısmanızdan dolayı tesekür ederim
nacizane bir yapıcı elestirim olacak bana kırılmazsanız eger
gözlerımızın hemen hemen her temada görmeye alısık oldugumuz bay bayan resimlerini kullanmasak da baska farklı yüzler kullansak yenı temalarımızda ve bu temalara verdıgımız ince emeklerde degerını
daha güzel bulsa
en dogrusu sizcede bu olmazmı
ve şuda bir gercekki yaptıgınız temalarınızı imrenerek takip ediyorum bu yüzdendirki ufak ta olsa gözüme carpan yukarda bahsettigim yapıcı elestirilerimi sizin gibi imrendigim arkadaslarıma yazma ihtiyacı duyuyorum çünkü ince emekler vererek bir çalısmayı sunuyorsunuz hem taktir ediyorum hemde emeklerınız ortada
verdıgınız tüm güzel emeklerınız için şahsınıza ve emeklerınıze çok tesekür ederim okan bey sagolun
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (20.10.2012, 12:41)