Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "gonulcano" (5.05.2010, 18:02)
OY ABLASININ GÜZELİ SAĞOL ABLAM BENDE İYİKİ SENİ VE SİZLERİ TANIDIM.ÖYLE GÜZEL İNSANLARSINIZ Kİ ALATURKAYA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR..İNŞALLAH HEPTE BİRLİKTE EL ELE OLALIM...SİZİ SEVİYORUM ABLAMMM...CANIMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Bİ TANEM NİCE NİCE YILLARA.İYİKİ DOĞDUN.VE BEN SENİ İYİKİ TANIDIM!!! İYİKİ VARSIN ABİ HARİKASIN HAZIRLADIĞIN FLASHA BAYILDIM
OY OY OY ABLASININ HASSAS KARDEŞLERİ,DUYGUSALLARI ASIL SİZLER BENİM GÖNLÜME TAHT KURDUNUZ...HEP BERABER İNŞALLAH ABLAM,ELELE SEVGİYLE...İYİKİ VARSINIZ ABLAM,HEPTE VAR OLUN İNŞALLAH.SİZ SEVİYORUMMMMMMMOYY ALLATURKANIN GÖNLÜNE TAHT KURAN GÖNÜL ABLACIM YENI YASIN SANA VE AILENE HUZUR VE SANS GETIRMESINI VE DOLU DOLUU UZUN BI YASAM DILIYORUM IYIKI DOĞDUN GÖNÜL ABLA...
ABLACIM YARIN DOĞUM GÜNÜM CANIMSIN DEME ÖYLE SENİN KAFAN HARİKA...amaninnn boooo....ablaların ablası....senin doum gününmüymüş...vay eşek kafama nie bilmiom acep....
BENDE İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM,İYİKİDE VARSINIZ...BİRSÜRÜ KARDEŞLERİM,KIZLARIM,OĞULLARIM,DOSTLARIM OLDU...İYİKİ SİZİ TANIDIM,ŞÜKÜR YARADANIMAevin en büyüküyüm bi ablam yok diodum taa senü tanıyana kadar...canım ablam iiki varsın iiki seni tanımışım...iikide doğmuşsun...
SİZİN ONLARDAN FARKINIZ YOKKİ CANISIne şanslı senin bebelerün...
AMA SİZDE MUTLU OLUN İNŞALLAHKİ BENDE MUTLU OLAYIM ABLAMMM BENDE SENİ ÇOKKKK SEVİYORUMMMhepin börti ossunnn çokk çokkk çokkk mutlu bi ömür geçiresin emii seni çok ama çokk seviorumm
HEHEHE 64 DOĞUMLU OLNUCA NOLUYOM ŞİMDİ 46 MI? 47 Mİ? AMAN YA RUHUMA BAKSEN 16 BİLEMEDİN 17hade yaşın gada mum var burda üflede bi yiyek şundan akşam akşam
ŞARAP YADA VİŞNE MEYVE SUYU HANGİSİNİ ALIRSIN ABLAM ?kıs asi sende hele bi şunun yanına içeçek kapıverde geliver
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "gonulcano" (5.05.2010, 18:05)
ablam harbiden her kelimemi tane tane ayıklamışsın sistemle birlikte sistemle bi yemek ayarlasana ablam bana sevdü benüya o açıdan
şarabı alem ablacım bayağıdırda içmiom herşeyi yasaklıo bu doktorlar...halbuki kalbin dostuymuş günde bi kadeh ohhh süper gidermişş sen baa o kadehi ver ama boşalınca gerü bekleme pek güselmiş