Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flat cast radyo portalı v1.2 yenilendi!!!!
Ewt arkadaşlar portalın çok sevildigini gorerek bir takım değişiklikler yaptım dahada güzel oldu sanırım (:
değişiklikler, yayın odası eklendi,arka plan degişti,usteki flash banner değişti,sohbet odası eklendi,ayriyetten nick yarım bölümü,istek yap bölümü olarak kullanabileceginiz z.defteri bölümü,djler bölümü, kategorileri bulunmaktadır tasarım bulut yani bana aittir güle güle kullanın
ön izleme : http://sevdalimteam.net/tasarimlar/radyo/radyoportal/
download: http://sevdalimteam.net/tasarimlar/radyo/radyoportal/radyoportal.rar
bulutbulut, EMEGİNE SAĞLIK GÜZEL TASARIM EMİNİM BİRÇOK ARKADAŞIN İŞİNE YARIYACAKTIR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
tesekkür ettim bu kadar kısa bir surede cevap alacagimi sanmamistim güle güle kullanin
tesekkür ettim bu kadar kısa bir surede cevap alacagimi sanmamistim güle güle kullanin
arkadaslar z.yaretci defteri örnek icin gosterilmistir dosyalarim icinde z.defteri nasil eklenir acıklamalari vardir
emegıne saglık gusel bır calısma
bulutbulut, paylaşım için tşk
dj_antikor, Dj__OzGuR_, djseker, djruken,
sizde saolun arkadaslar beyendiğinize sevindim
bulutbulut, paylasim icin tskrler guzel bir portal olmus
saol horoz beyendiginize sevindim
Tşkler Güzel Tasarım Emeğine Saglık
:hiding: paylaşım için tşk çok işime yaradı :weight:
daha denemedim insallah ziyaretci dfterini uygulayabilirim.. ama inanki uzun zamandir bunu ariyorum. bu defteri istek sayfasi olarak kullanicam.. hariaksin sagol paylasimin icin..
ellerine saglık
paylaşımın için teşekkür ederim
cok güzel olmus ellerine saglik