Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SİMLİ YAZI YAZMA SİTESİ :)))
guzel bir paylasim sil~~gi, Bana yazsana ALLI PULLU DJ RMX
)
cok da kolay ama p: al sana allipullu rmx
evet kolay sana yaptirmamın sebebi bi gün cayını sekerini alip gelirsen söz kullancam bu gifi))
ßy-_Rmx, oohhooo cayda sekerde benden olduktan sonra oturup kendi radyomda icerim
ama gelicemm sözünü unutma ama
gelene Kapı acık Ben olmasamda en iyi sekilde agirlarlar (uslu durursan tabi) 4,12 sürümünü sevdimi unutma
)
slm bende öle bi piriltili yazi istesem dj adim dj prenses ve radyomuzun ismi sairfmm simdiden tskler
sairfmm, prenses ben yaparim sorun degil ama inan cok kolay asagida yazan İŞTE BURAYI TIKLA yazısını tıklarsan 4 adımda programsız falan yazabilirsin istedigin parilti sekli ile istedigin büyüklükte ve istedigin yazı stilinde olmazsa tekrar söyle oke
))))) yazalim
sil~~gi,
başlıktan dolayı siz yazıyomuşsunuz imajı oluşmuş değiştirdim başlığı
beratcan, ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN TSK EDERİM
paylasim için tesekürler emegine saglik harika 1sey çok işime yariyacak
hee güzelmiş silgi çok tşkler paylaşımın için
SLM BEN YAZDİM BURDAN AMA RADYOYA KAYDEDEMEDİM BANADA Bİ KAC TANE DJ İSMİ YAZAMISIN DJ YAGMUR DJ KAPLAN DJ DERTLİ74 DJ HÜLYAM HasretimsiİN~FM HOŞGELDİNİZ ŞİMDİDEN TSKLER
karamelek-10,
başlığı oku arkadaşım simli yazı yazma sitesi diyor arkadaş yazmıyor
siz girip siteden kendiniz beğendiğinizi yazıyosunuz
ayrıca radyoya kaydedebilmenz için yaptığınız yazı gif in
üzerine sağ tıklayın özelliklerine girdiğinizde o yaptığınız gif in url sini görceksiniz url yi alın radyonuzdaki picture bölümünden aldığınız url linkini yapııştırırsanız gif radyonuza gelmiş olur
diğer türlü resim dosyası olarak eklerseniz 100 kb tan büyük uyarısı verir
ÖRNEK:
http://img99.imageshack.us/img99/5310/z494abb3562794jx7.gif
böyle bir link görceksiniz bu linki alıp picture url bölümüne yapıştırın
bisey sora bilirmiyim simli yazi yaziyorum ama radyoya koydugumda gözükmüyo bu sever yeniden yapiyorum ve sitede sadece url adresini alip yapisdiriyorum bu sever nick geliyo ama o parlak simler parlamiyor sebebini örene bilirmiyim yada yardimci olabilirmisiniz tskler
C@NISI,
bazan bendede oluyor ozaman resmi başka bir siteye upload edip ordan aldığım direk linki koyuyorum oluyor birde o şekilde dene belki olur
BY REMIX COK TESEKKÜRLER GÜZEL PAYLASIM TAM ARADIĞIM ŞEYİ BULDUM.
:lol:
slmm arkadslar bana dj kelebek sizlerle yazabilirmisn pembe olsun simli simdiden tsk ederim
TUGBA,
başlığı açan arkadaş yazmıyorki site link'i vermiş siz girip ordan beğendiğiniz şekilde yazıyosunuz