Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tema süper güzel ama keske Allah yazısını yukarı sol köseye koysaydın ben bu temayı kulansan yazıların Allah isminin üstünden akmasını istemezdim tabi bu benim bakıs acım niyetim elestirmek degil sadece bakıs acımı belirtmek tesekkürler emegine paylasımına
tema süper güzel ama keske Allah yazısını yukarı sol köseye koysaydın ben bu temayı kulansan yazıların Allah isminin üstünden akmasını istemezdim tabi bu benim bakıs acım niyetim elestirmek degil sadece bakıs acımı belirtmek tesekkürler emegine paylasımına
abi güzel olmuş bende katılıyorum keşke ALLAH(c.c.) yazısı üst tarafta olsa imiş.. yazılarımız üzerine gelince saygısızlık olmasın :oops:
benim radyomda dini bir radyo abim kullanıyoruz fakat birisi çıkıyo arka planı düzelt diyo lafzın üstüne yazılar gidiyo diyo,saygısızlık oluyo diyo o yüzden söylemiştim ben...
neyse saglik olsun bir dahakina dikkat ederiz biraz daha.
ama resmin orginalini bozunca temadaki güzellik kalmiyo..
ama uyarilari ve elestireleri dikkate alicam
Çok Güzel Bir Çalışma Yapmışsın
Yalnız Şunu Belirtmek isterim
ALLÂH (c.c) Lafzını üst tarafa alirsan daha güzel olur
yerlerin ve gögün sahibi süphesi odur ALLÂH (c.c) lafzı