Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Dj.Sehzade

Stajyer

• Konuyu başlatan "Dj.Sehzade"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 17.05.2007, 12:07

YA SİZİN SÖZLERİNİZ..

Selam arkadaslar,
Herkezin bir yerlerden duydugu,kimi zaman bi atasözü kimi zaman hic tanımadıgımız birinin agzından cıkan iki cümle söz vardır ki hosumuza gider..Ve bunu msn'mizde kullanmaya ya da bu gibi forumlarda kullanmayı cok severiz..Ama su var ki hic bi yerden duymadıgımız bir anda aklımıza gelen sözlerde vardır..Peki ya sizlerin sözleri nelerdir?..
Lütfen baska yerlerden duydugumuz sözleri degil sadece size ait olan sözleri yazınız..Eminim ki herkesin söyleyecek bir sözü vardır :up:
Ve arkadaslar sözlerin sahibinden izinsiz LÜTFEN baska bir yerlerde bu sözleri kullanmayalım..
Şimdi ben baslayalım ;)

€Ğ€R !Y! B!$!L€R Y@PM@K !&T!YOR&@N; H€R Z@M@N &INIRL@RININ ÖT€&!N! Dü$üN€C€K&!N <~~~~Dj.Sehzade

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 11.07.2007, 22:06

''Rüzgar Özür Dilese de Dal Kırıldı Bir Kere''

Bende bir forumda görmüstüm Sahibi kim bilmiyorum :D

..Sirin..

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 14.08.2007, 20:50

"KONUSMANIN ZAMANINI BILMEYEN, DINLEMENINDE ZAMANINI BILMEZ"

bir yerde okudum ama neresiydi sorma :roll:

tankonb

Orta Düzey

• "tankonb" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 1.02.2010, 23:05

Bende bir dörtlüğümü yazayım.

Hayat dediğin bir acı,
Bu acı hayatın yoktur ilacı,
Biri bulursa bu ilacı, başına takar tacı,
Bu tacın sahibi ne yolcudur nede hancı.

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 29.03.2010, 00:37

affetmek ve unutmak asil insanların intikamıdır

6

Tuesday, 30.03.2010, 11:07

yaşamın kaynağı aşktır

7

Friday, 2.04.2010, 10:35

hayat uzun bir yalanmış..

öyleyse aşk diye bir şey yokmuş:)

• Özel mesaj gönder

8

Saturday, 24.04.2010, 13:43

"Sanalda güvenip sevecek kadar cesursan,bir tuşta silinip silebilecek kadarda yürekli ol...!":) Gönülcano

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Saturday, 24.04.2010, 14:44

kendi sözlerinizi yazın demişsiniz ama bence öle fazla çıkmaz...dier arkadaşlar gibi bende duyduklarımdan yazayım....

bu aralar en çok hoşuma giden cümle bu...msn iletimdede yazıyordu...

Beni Bir Ben Bilirim Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım Birde Anlayan...

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Saturday, 24.04.2010, 15:05

sozum meclistenten disari, gecenlerde bir soru uzerine aklima gelen bir sozu yazmak istiyorum, sanirim bu sozu ben icat ettim (:

toprak yagmuru oyle kiskanirki, yagmur uzerine dustugunde camura donusur, onu kirli gostermek icin...

• Özel mesaj gönder

11

Saturday, 24.04.2010, 15:22

SÜPER BİR SÖZ OLMUŞ :thumbup:
Benimde aklıma başka söz geldi çamur denilince;
Güneşi balçıkla sıvayamazsın akar gider, ama senin elinde izi kalır...
Birde sevdiğinden ayrılınca orda burda olmadık şeyleri anlatanlara bir söz çok hoşuma gider Hz.Mevlana'nın;
"Köpeklerin ağzı değdi diye denizler kirlenmez" ;)

• Özel mesaj gönder

12

Sunday, 9.05.2010, 10:09

TÜM ANNELER GÜZELDİR ÇÜNKÜ ANNE OLMAK GÜZELDİR... ;)

13

Sunday, 9.05.2010, 14:53

TÜM KADINLAR GÜZELDİR ANNE OLAMAYANLAR DA DAHİL :)

• Özel mesaj gönder

14

Sunday, 9.05.2010, 15:54

TÜM KADINLAR GÜZELDİR ANNE OLAMAYANLAR DA DAHİL :)

Burda benim sözümdeki espiri başka ama sanırım anlaşılamamış.Tüm kadınlar güzeldir bencede sadece bakımsızlar vardır... ;)
Tüm anneler güzeldir çünkü anne olmak güzeldir...Anne olunca duygular değişir,karakter değişir,sosyallik değişir,bakış açısı,sevecenliği ne bileyim gülümsemesi bile değişir kadının.Bir güzellik gelir kadına çünkü sevecenlik,doğurganlık,yaratma gücünü,sevgisini,korumayı,cesareti yüklenir omuzlarına..Hayatın en zor ama ende güzel görevini üstlenir kadın anne olduğunda...Yaradanın emriyle can verdiği uğruna can alamaz ama can verir anneler....Annelik apayrı bir olgudur bunuda anne olmayan bu duyguyu olguyu yaşamayan inanki anlayamaz... :)

15

Sunday, 9.05.2010, 17:18

Annelik ile söylediğin herşeye katılıyorum GÖNÜL, inan hicbir kusur bulamadım :D

"Anne olmayan" ile "Anne olamayan" aynı şey değil diye düşünüyorum..... :thumbup:

• Özel mesaj gönder

16

Sunday, 9.05.2010, 17:36

Annelik ile söylediğin herşeye katılıyorum GÖNÜL, inan hicbir kusur bulamadım :D

"Anne olmayan" ile "Anne olamayan" aynı şey değil diye düşünüyorum..... :thumbup:

BEN TÜM HEMCİNSLERİME ALLAH BU DUYGUYU TATTIRSIN DİYE HEP DUA EDERİM HATTA BAŞ DÜŞMANIMSA BİLE ANNELİK DUYGUSUNUN TATSIN DERİM.AMA OLAMAYANADA ÇARELER ÇOK ARTIK,HİÇ BİR YOL YOKSA ANNESİZ KALMIŞ MİNNACIK BEBEKLER VAR ANNE BEKLEYEN...ANNELİK BİZE YARADILIŞTAN VERİLMİŞ BİR DUYGUDUR,ŞÖYLE KANITLAYAYIM KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞUNA BİR BEBEK BİRDE ARABA YAN YANA OYUNCAK KOYDUĞUNUZDA BEBEĞE GİDER ERKEK ÇOCUKTA ARABAYA ;) ANNELİK DOĞURGANLIKTIR AMA YETİŞTİRMEDİRDE...BEN ANNE OLAMAYAN SÖZÜNÜ BU ÇÖZÜM YOLLARI NEDENİYLE TANIMIYORUM ARKADAŞIM.ÇOCUK ESİRGEMEDEN BİR BEBEK ALMIŞ ANNELERDE EMİN OLUN AYNI DOGURUPTA ANNE OLMUŞLARIN GÜZELLİĞİNDELER...YETERKİ İÇTE OLSUN BAZI İSTİSNALARDA BU GÜZELLİĞİ BOZMASIN ;)

17

Monday, 10.05.2010, 09:24

haklısın Arkadaşım.

• Özel mesaj gönder

18

Tuesday, 11.05.2010, 17:48

"Bilirim saygıyla özgürsün sınırsızca ama bilmelisinki seninde özgürlüğün biter benim özgürlük sınırımda" :whistling:

• Özel mesaj gönder

19

Thursday, 20.05.2010, 16:46

YOKLUĞUMU HİSSETMEZSEN,VARLIĞIMLA RAHATSIZ ETMEM ; VARLIĞIMI FARKETMEZSEN,YOKLUĞUNA SABRETMEM....GÖNÜL

20

Tuesday, 1.06.2010, 16:00

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (1.06.2010, 16:05)