Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Laz*Gülü..Bulamazsin Benim Gibi...
bütün fcpler bir fpc topladim indirenler güle güle kullannin...
DJ*LAZ*GÜLÜ belirtilen dosyaları ekledi:
Arkadaşım çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık
Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
cok guzel olmus emegınıze yuregınıze saglık
UYYY ELERİNE SAĞLIK BACIM BU NE HOŞLAR HARİKA...
mrblar lazgülü tema görüntüsü felaket güzel olmus butonlarada harika olmuss dinliciler kismina nikler sigacakmi bilemiyorum kisa ve dar gibi geldide
farklı bir dizayn renkler harika ve çokta kullanışlı olmuş, bizede 5 yıldız vermek düşüyor. ellerine emeğine yüreğine sağlık
cok harikka olmus bacim hepsi bir birinden güzel ellerine emegine saglik.
selam ve dua ile.
çok değişik olmuş özellikle misafirler bölümü renklerde yakıyo ellerin dert görmesin emeklerine sağlık lazgülü
YESIL BACIM TURKUAZA GÖZ DIKME ÇALDIM BİLE
)
)
)
emegine saglık cok güzeller..
harika bi dizayn olmus emeginize saglik laz gulu
Emegine saglık laz bacımmm hepside süperrrrrrrrrr
)
mükemmel ötesi olmuş ben cok begendim eline emegine yüregine he bide pc ne saglık paylaşım için tşkr laz gülüm
eline saglik bacim süper olmus tebrik ederim basarili calismalarinin devamini dilerim..
[b]yorum yazan elleriniz dert görmesin herkeze ayri ayri tsk ederim güzel yorumlardan vede begeninizden dolayii.. ayricada tskler yildizlar icin.. [/b]
Ellerine Saglık Ablam Cok Guzel Olmus Paylasım Icın Tesekkurler...
emegine saglik bacim harika olmus paylasim icin tskler ve tebrkler