Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
BAYRAM KUTLAMASI
Tüm allaturka ailesinin islam aleminin tüm türkiyenin bayramını kutlarım
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayrami diliyoruz.
bende bayraminizi en içten diLekLerimLe kutLarim url]
tüm İslam Aleminin Ve Türk Millettin Su Zor Günler Gecirdigimiz bu Günlerde bu Bayram Bir nebzede olsa bizim acilarimizi hafifletecek..
Bu Baglamda Tüm İslam Alemi Ve Degerli Allaturka Üyelerinin Bayramini Kutlarim
herkesin bayramı mubarek olsun hayırlara vesile olmasını temenni ederim
Alla Turkaa ailesinin Ramazan bayramını tebrik ederim. Bu sürede kardeşlik, dostluk ve
:saril: sevgilerin dorukta olmasını temenni ediyorum. :cici:
Hepinizin mübarek ramazan bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını yüce mevladan temenni ederim.
TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE RABBİMDEN DİLERİM AİLEMİZLE SEVDİKLERİMİZLE HAYİRLI BİR BAYRAM GEÇİRMEK DİLEGİ İLE
[url]
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/aayhan]aayhan[/URL] at 2007-09-25
Bütün arkadaşların mübarek ramazan bayramını kutlular,hayırlı ve sağlıklı yaşamlar dilerim.
Yureginiz Hangi Guzel Sey icin Atiyorsa,Dogan Her Gunes Size onu Getirsin.
Makaminiz Tahtli, Omrunuz Bahtli
Bayraminiz Kutlu Olsun..
BENIM OMRUMDE IRMAKLAR VARDIR SULARINDA HAYALLERIMI YUZDURDUGUM, BENIM OMRUMDE SEVDIKLERIM VARDIR BAYRAMLAR AYRI GECINCE UZULDUGUM. BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
BENDE TÜM ALATURKA AİLESİNİN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLARIM SİZLEREDE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
BüTüN HeRKeSiN MüBaReK RaMaZaN BaYRaMıNı eN iÇTeN DiLeKLeRiMiZLe KuTLaR. BüYüKLeRiMiZiN eLLeRiNDeN KüÇüKLeRiMiZiN GöZLeRiN öPeR Ve TüM iSLaM aLeMiNe HaYıRLaRa VeSiLe oLMaSiNi YüCe ALLaH TaN NiYaZ eDeRiZ. KocyaziFM & GüLPeMBe-FM AiLeSi
Simdiden AllaTurkaa ailesinin bayrami mubarek olsun
www.dersler_var_hayatta.tr.gg ailesi olarak ALLA TURKAA AİLESİNİN MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAGLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.
TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE RABBİMDEN DİLERİM AİLEMİZLE SEVDİKLERİMİZLE HAYİRLI BİR BAYRAM GEÇİRMEK DİLEGİ İLE