Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı
2.Etap: Mavi kösenin icinde X Yazdiklarini ve yazmis olduklarini sade Dj okuyabilir
Alıntı sahibi ""RADYO_GEZEGEN""
iyide kardes biz biliyourz misafirler bilmiyor onları [b]aktivex yükle diye koyuyoruz ya ben onu diyorum [/b]
Alıntı
kişileri x yaptığımız zaman normalde onların yazılarını yani x li olanların yazılarını sadece bizim görmemiz lazım ama sorun su ki x li olanlar hiç yazı yazamıyor bunun sebebi nedir
Alıntı sahibi ""altinediz""
hayyır anlamadın şimdi zaten dj benim sahibide benim ben yayında iken yani dk iken bir ziyaretciyi x liyorum ama ziyaretci o zaman hiç yazı yazamıyor.Alıntı
eger dj x lerse, x lenen kisi sade dj e yazabilir, eger bir dinleyici x lerse, onu ignore almis oluyor, tabiki onun yazdiklarini okuyamaz!!!