Öncelikle ellerinize sağlık,güzel temalar olmuş.Yenilik bitti şimdi elimden geldiğince sizi kırmadan önerilerde bulunacağım.Lütfen bilinizki amaç sadece en güzellerine,en iyilerine,en çok kullanıcı arkadaşlarımızca tercih edilenlere birlikte ulaşmak
Arkadaşım buton yazılarınızdaki "yamuk" ifadesi yerine "eğri"yada"eğik" yazı ifadesini kullansak daha hoş durmazmı?Renk uyumu olarak ikinci temanız hoş ben renk akımına biraz daha dikkat diyorum.Karıştıracaksak tonlamayla uygun renkleri karıştıralım.Birinci temadaki imzanız oldukça büyük ve alakasız dikkat çeken bir renkle yazılmış.Kullanacak arkadaşlarımız belirsiz imzaları tercih eder ama tabiki silinemeyecek olmasıda emeğinizi korumak adına bir önlemdir.İkinci temadaki imza renk uyumundaysada büyük ve silinebilecek bir yerde.O imzayı erkeğin koluna az koyu tonla yazsak daha hoş durur ve silinmesi zorlaşır
Butonlar bölümündeki süslemeyi aşağıya alıp buton yazılarımızı biraz daha büyültebilir okunaklı hale getirebiliriz.Bu günlük bu kadar öneri yeter sanırım
Önerilerimden rahatsız olduğunuz anda belirtirseniz yorumlamadan sadece teşekkür ederim...
Sizle çok güzel temaları paylaşıcağımıza inanıyorum
Emeğinize paylaşımcı yüreğinize teşekkürlerimle