Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TürkEce/GnL" (16.02.2014, 14:49) düzenleme sebepleri: Fcp yenilenip değiştirlmiştir...
Çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık
Ama bir notu kırdım.Neden derseniz?
Dj adı için ayrılan bölüm o kadar geniş ki, en çok kullanılan sohbet alanı daralmış.
En azından dj adı misafir alanının üstüne alınıp sohbet alanı daha geniş yapıla bilirdi
Emeğini paylaşan yüreğe teşekkürlerimle
Oyyyy Oyyyy Ablammmmmmm senin benim uykularıma kastınmı var.. Yine ve yine hipnoza girdim.
Resimin bu sekli ve tarzı harıka olmuş.. Emegine O güzel yüreğine sağlık ablammmm
Paylasım adına tsk.ederim.. Bu uykularımın İntikamini 2,3 günde alicam senden Bende seni hipnoza sokucak bir tema geliyor