Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "AliCan33"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 20.09.2011, 04:03

İndex sorunu - radyom acamiyorum

Resimlerde Notepad2 Sayfasında Acılan İndexleri Bulamıorum O Yuzden Radyo Acamıorum ..edit.. ekleyip yardımcı olursaniz sevinir kolay gelsin

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "MeRaL" (20.09.2011, 08:12)

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 20.09.2011, 08:23

@Alican33

Radyo nasil acilir diye buradan takip ediniz öncelikle: Sitenizde kendi Radyonuz : Flatcast

Radyo kurmak icin basit ve bedava Blogcu siteleridir: Blogcu.com üzeri ücretsiz Flatcast Radyo Portali
*sablon nasil degistirilir yani index nasil kullanacaksiniz anlatilmistir

Burdaki Index'e ve anlatima dikkat edin: [WEB] AllaTurkaa Blue Metallic ( hazir index olarak)
Ordaki kodlari kopyalayin, blogcu sitesinde sablon degistir bölümüne ekleyin ve sadece kirmizi olan kisimlari kendinize göre düzenleyin. Notepad'e bile gerek yok :1gözkirp:
Daha fazla Index burada bulabilirsiniz: http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…ard&boardID=129
*notepad'lerde acabilirir istediginiz düzenlemeleri yapabilirsiniz, genelde sadece kendi radyonuzun SID numarasini yazmaniz yeterli oluyor, sitenize uygun bir index secin lütfen (her index blogcu icin uygun degil, ftp tabanli siteler icindir cogu)

Beyzaaa

Acemi

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 28.11.2011, 11:04

slmm bana lütfen acil yardim edebilirmisiniz,ben blogcuya index i yapistiramiyorumm

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 28.11.2011, 11:28

Acil Yardim aramana gerek yok, üstekki link'i tiklaman yeterli Beyzaaa: Blogcu.com üzeri ücretsiz Flatcast Radyo Portali :hayret:

Beyzaaa

Acemi

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 28.11.2011, 11:31

index lerde sorun yasiyorum

Öncelikkle buraya emegi gecen herkese sonsuz saygilar gercekten her tutlu sorunda yardim aldim sizden ,bir özel ve acil yardima daha ihtiyacim olacak sizden ,radyomu kurmak uzereyim ama burdaki indexleri indiriyorum fakat pc mde acilmiyo nedenini aciklarmisiniz,yada bana hazir html kodu olarak index örnekleri sunabilirmisiniz ki bu benim icin daha basit ve kullanimi kolay olacaktir,simdiden yardimlariniz icin tskler saygilar

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Monday, 28.11.2011, 11:35

Beyzaaa,

index'lerin önizleme linklerinde görebilirsin nasil bir index oldugunu. Indirdigin dosyalari PC'nde göremezsin, sadece kodlari görürsün.

Kodlama zaten hazir ama hepsi Blogcu gibi sitelere uygun degil. Sen blogcu'ya uygun bir index indirip, sablon degistir kismindan eklemelisin. Radyonun sid numarasini index icindeki yerine yazman yeterli. Lütfen üstte verdigim linkleri dikkatle oku. Ne demek istedigimi anlayacaksin.

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Monday, 28.11.2011, 14:11

beyzaaa
sanirim sizde winrar yok html kodlari rar dosyalarin icinde eklenir sitemize
winrar görünümü:

WinRAR'ı ve RAR'ı deneme sürümü kullanimi indirmek icin BURDAN indirebilirsiniz.

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (28.11.2011, 16:21)

Beyzaaa

Acemi

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 28.11.2011, 15:19

cok tsk ediyorum ilginize