Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
of offf renlker dizayn süperr, süpersin asii, ***** sayın adminim bu kadardan fazlasına müsade etmiyo etse sanırım bi bukadar daha verirdim.
çok beğendim. tebrikler eline emeğine yüreğne sağlık
*-*ASİKARDELEN*-* ne diyem arkadasimki bazen sözler yetjmiyor ya ayni ayni yazmaya aynen öyle kaldim bende renkler muhtesem deisgnde harikaaaa vede cok anlamli tebrik ederim asi arkadasim harikalar yaratmaya devam ediyorsun emegine saglik arkadasim *****
gercekdende dehset guzellikde bir tema olmus hayatim.dizayni ile olsun rengiyle olsun muhtesem bisey.gercekden soylenecek cok seyde yok aslinda.5 yildizdan fazlasini fazlasiyla hak eden bi guzel ve manasi cennet kadar kiymetli olan bir tema paylastigin icin cok cok tkr ederim...
eline vu o guzel yuregine saglik 5de az ama )
oyyy oyyy.bu kadar güzel yorum karsısında ne diycemi sasırdım canım arkadaslarım.anne olan ve aday adaylarının anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum tesekkürler yorumlarınız için