Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Harika Bir Paylasim Olmus Yüreginize Emeginize Saglik Tsk Ler ....
gercekten süper bi paylasim olmus emeginize saglik. tsklrr..
tşkler arkadaşalar
umarım artık radyo açmakta zorlanmazlar bu yazıyı okuduktan sonra tüm arkadaşlarım
önemli olan dikkatlice okumaktan geçiyor herbişey sıra takibi çok önemli
yeni radyo açıcak arkadaşlara veya açıpta sorun yaşayan arkadaşlara şimdiden başarılar
dikkatlice adımları okuyun uygulayın sizinde bir radyonuz olsun
emnegıne saglık beratcan ablam cok ugrasmısın gene bızler ıcın allah kolaylık versın ablam sagol
ellerine salık cok iyi güzel bi paylaşım teşkürler benim radyodada ziyaretci girmekte zor oluyo sebebini bilmiyom saygılar.
radyonuzun portlari acıkmı ?
yüreğine ve eline sağlık sonunda başardım senin sayende çok teşekkürler
emeğine sağlık gerçekten çok başarılı bir şey yapmışsın sen bir can kurtaransın tşekkler
slm ya radyo olmuyo açılmıyo sıd ve şifre giriyom açö mıyom güncellemede yaptım yardımcı olurmusunuz
slmmm beratcan yeni radyo açıyorum ve nereye yazdıgım şifre radyonun ana şifresi oluyoo senden cvp bekliyorum acil olursa lütfenn
hazanncihan,
flatcast sitesine üye olurken belirlediğin şifre radyonuzun ana şifresi oluyor
dj şifresi ise radyoyu kurduktan sonra oluşturcağınız şifre oluyor
[/b]tşkrler cok sagolunn yeni radyomuzz hazır olmuştur inş
boyutlarda sorun var sanirim((((( bi bakabilirmisiniz
hazanncihan,
hem flatcast dan hemde radyoyu koyduğunuz siteden
boyutları 800*600 yaparsanız düzelir
radyoyu koyduğunuz sitedeki iframe kodundan ayarlayın
daha sonra flatcast'a girin odaki boyutlarıda aynı yapın kaydedin
flatcastten yaptimm radyoyu koydugunuz site derken acemiyimmm onu göze alarak yazin lütfen
)))
hazanncihan,
sitenize koyduğunuz indeks te böyle bir kod görceksiniz altta kırmızıyla belirttiğim yeri bulup burdaki rakamların aynısını yapın
daha sonra flatcast ayarlarınızdan (Change streams´s data) girip ordaki ayarlarıda alttaki ayarların aynısını yapın
<IFRAME height="600" width="800"
src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=XXX" frameborder="0" scrolling="no"> </IFRAME>
cok tşkrler sorun kalmadııı süpersinizzzz
yukarıda yazdığın tüm işlemleri yaptımm.
radyo kapalıyken şu çıkıyor
Flatcast tan radyoyu açtığımda şu çıkıyor ve sitemde çalmıyor
nerde hata yapıyorum yardımcı olumusun lütfeeen
voice, radyonuzu hem flatcast dan açıp hemde sitenizden dinleyemesiniz
ya dinleyici olmalsınız yada yayıncı
radyonuz açıkken sitenizden kendinizi dinlemeğe çalışırsanız o uyarıyı alırsınız