Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast FCP •Dunya Kadınlar Gunu• [ ßy Daglar ]
Dunya Kadınlar Gunu Kutlu Olsun Herkezin
by daglar belirtilen dosyaları ekledi:
Emeginize saglık günün anlamına uygun harika bir çalışma ve tebrik ederim sizi,tşklr.
emegine saglik daglar abi tum kadinlarin dunya gununu burdan kutluyorum paylasim icin tskler
emeğine sağlık teşekkürler..
Öncelikle günümüz hatırladığın ve kutladığın için teşekkürler,ellerinize sağlık...Ancak resimle söz çelişmiş keşke o sözü hiç yazmasaydınız
Kadınlığımla hayat mücadelemde görmediğin katkımla mücadelene, yeter yoruldum demem kaprisse kaprisliyim,
Her sene çocuk doğurmamı bekleyenlere hayır demem sözümün ölmesiyse evet ben öleceğime sözüm ölsün diyenlerdenim,
Işığı dışarda arayana benim ışığım yetmiyorsa evet evimde karanlığım,
Ağırlığım ben olmasamda getireceğin bir lokma ekmekse, sevgi saygın bitmiştir bırak, ben kendi kollarımda kendime yeterim...!
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN,İYİKİDE VARIZ,İYİKİDE KADINIZ..!
emegınıze saglık, cok anlım bır calsma olmıs tskler......
paylasim ...
ve hatirlatiginiz icin tesekkürler...
Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle
emeğinize yüreğinize sağlık hayırlı paylaşımlar... tşk ederiz kardeşim
Emegine sağlık, Paylaşım için tşkler.
Güzel paylasim icin tesekkürler
bu güzel yorumlariniz için sizlere çok tşkler
paylaşiminiz için tşkler emegine saglik daglar
tşkler ederim güzel yorumlariniza
yasar68
»-(¯`v´¯)-»!*!HAK €D€N€ N€F€S OLACAKSIN!*!»-(¯`v´¯)-»
tşkler arkadaşlar yorumlariniz için