Başka bir tema dan kastınız konu başlığı galiba, isteyen istediği başlıkta başvuru yapabilir.
Sorun 3. Basvuruyu yapan sahsi taniyip tanimamak degil yaptigi yanlislar duzeltmektir amacimiz sizden de bu konuda yardim bekliyorduk. Yardim yerine moderatorunuzu koruma cabasina girdiniz asil uzucu olan bu.
Eger hala sorun olmadigini dusunuyorsaniz Lutfen bunlari silmeyin uygun bir yerde konu acip forumun okuyucularina paylasacam. Onlar da kendileri karar versin
Mesele tanıyıp tanımamak değil dediğinize göre demekki başvuruyu yapan bilginiz dahilinde yapmış, durup dururken tanımadığı ya da bulunmadığı bir radyoyu rulete ekletip kimse iyilik yapmaz heralde.
Ama kişisel herhangi bi sorun olduysa aranızda bu bizi alakadar etmez. biz başvuruya bakarız, uygun görür ekleriz ya da eklemeyiz. Sonrasında itiraz olduğundada gerekeni yaparız.
Moderatörümü koruma çabam sizi neden üzdü ? Moderatörümle bir derdiniz mi var ?
Yani şimdi siz öyle dediniz diye ona ihtar vermemimi isterdiniz, ya da yetkisinimi almalıydım bunumu kasdediyorsunuz.
Siz radyonuzda herhangi bir dinleyiciniz dj inizi şikayet ettiğinde hemen dj inizi görevden mi alıyorsunuz, ya da korumuyormusunuz hiç.
Bizim moderatörlerimiz de sizin gibi insan ve bir dalgınlık olmuştur bu da gayet normal birşeydir dedim ve demekte de devam ediyorum.
Gelelim son cümlenize;
Forumun her yeri uygun yerdir çünkü tüm forum üyeleri görüyor burayı da diğer yerler gibi, yani sizin uygun yer diye tehdit savurduğunuz yer neresi bilmem ama zahmet etmeyin boşuna diye diyorum, buradan da okuyorlardır mutlaka.
Gelelim uygun gördüğünüzde yapacağınız başvurunuza ;
Siz uygun görür yaparsınız da bakalım biz uygun görüp eklermiyiz sizi!!