Canım Seni Seviyor___Canım seni istiyor biliyor musun__? Bazen sadece sesini duymayı, Bazen sıkı sıkı sarılmayı, Bazen de doya doya koklamayı___Ama canım hep seni istiyor biliyor musun__? Bir 'merhaba' idin önce bende, Sonra ara sıra merhaba dediğim, Daha sonra merhaba demeden duramadığım, Şimdi bir merhabanın yetmediğisin__Canım seni istiyor biliyor musun.__? Sana 'seni seviyorum ' bile diyemiyorum artık, Uzaktan herkes sever biliyorum.___Sana 'ama sen benim hep yanımdasın' diyemiyorum, Seni ara sırada olsa yalnız bıraktığımı biliyorum__Seni özlediğimi biliyorum, Ama sana bu özlemi anlatacak kelimeleri bulamıyorum.___Canım seni istiyor biliyor musun__? Ama ne sesini, ne nefesini, ne de bedenini; Canım benliğini yanımda istiyor biliyor musun__?Canım sabah kalktığımda kokunu duymak, Gece yanımda nefesini hissetmek istiyor Biliyor musun___? Ve bildiğini bilmek Ama bir şey yapamamak beni hergün öldürüyor__Biliyor musun__? Canım seni istemeye korkuyor ama Canım seni istiyor,Canım seni seviyor BİLİYOR MUSUN___!!!!