Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TürkEce/GnL" (29.08.2014, 21:10) düzenleme sebepleri: Yeni renk seçenekleri eklenmiştir...
OOOFFFFFF SÜPER ÇALIŞMAA VALLA ELLERİNE SAĞLIK ZENOBIA KEŞKE RENK SECENEKLERIDE SUNSAYDIN BEGENİSİ BOL OLACAGINA İNANİYORUM ÇOK TİTİZ ÇALIŞMIŞSIN EMEKLERİNE SAĞLIK İLK YORUMDA BENDEN OLDU SANIRIM
Ustalar böyledir, az yapar güzel yapar özenle yapar.Ellerine sağlık zenobia. Resimsiz olan benim olsun.
Emegine Yüregine Sağlık Zenobia ABLAM Harika bir paylasim olmuş Beğenisi bol inşallahh paylaşım adına Teşekkürler.
hoş güzel çalişma olmuş keske renkleri çoğaltsaydınız emeklerinize sağlik