Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
usta eline saglik harika index cok güzel usta bu index bolgcuya olrmu eger ayni indexsi bolgucu icin yapamisiniz birde reklam az olursa sevinirim saygilar ustam eleine emigine saglik
Öncelikle Yorumun için Çok Tsk.Ediyorum Özer52, indexlerim her sitede çalismaktadir.Hiç Bir Sorunla Karsilasmazsiniz. Reklam Demekteki Kastinizi az açarsaniz Ona göre bende ayarlarim.Saygilarimla...
slm ustam tskler ustam reklam derken alt türkiye haritasinin icinde sizin resminiz birde alaturka yazisi cok büyük bunlari kastetmisitm tabiki sizin emeginiz ustam sakin yanlis anlamyin indek cok güzel terci sizin sizin emeginiz o yüzden hadim olmayrak yazdim ama insallah kizmasiniz saygilar özer52
slm ustam bu indexi kulanmak istiyorum ama ufak bir degsiklik yaparmisin ustam
kayan resimler eklemek icin bir button ve radyo ismi veya radomuza hosgeldiniz yazisi birde dedegim reklam olayini biraz kücülte bilirmisin simdiden saygilar ustam insallah hel ederisiniz allah razi olsun yinede meginizden su an kulaniyorum bunu ama degtirirsenin onu kaulanacaim ustam allaha emanet ol