Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abooo ustam dokdurmussun yine muhtesem olmus emegine yuregine saglik gerci kelimeler yetersiz kaliyor boyle bir ustam oldugu icin gurur duyuyorum tbrklerrr..
sayfaya girdimm amaninnn bu ne dedim...
ya siz bir harika ötesi bişeysiniz...bu sefer kullanışı daha çok ön plana çıkartmışsınız galiba ama hem sade gibi görünüp hemde bu kadar muhteşem bir tema görmedim ben....elleriniz dert görmesin...çok ama çokk güzel olmuş....
Güzel,ho$,regarenkkk,sade,göz yormayan,Harika,Süper,kullanisli
daha diyecek laf yok heral sanirim
Valla resmen döktürmüssün
Emegine,yüregine saglik Boran ustad
heeee bu arada unutmusumm
geri döndüm deyimdedim
Eylom senden sonra ikinci indirende ben oldum
Yorumlariniz icin herbirinize ayri ayri tskler ederim degerli arkadaslar, Bu sefer daha kullanisli olmasini temel aldigim bir calisma oldu. Umuyorum ki de öyle olmustur. Kullanacak arkadaslara simdiden hayirli yayinlar ve saatler dilerim. saygilarimla beraber....
boran abi herzamanki gibi büyücü olmus, harika olmus abi ne diyebiliirmki baska ***** paylasim icin cok tesekkürler abi, herzaman aynisini yaza yaza bende bikdim ama ne yapim......