Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emek icin tskler yanlız bay resmnden sonraki resimleri cözemedim
ÇAKMA NİCKLERLE GELİPDE ÖZELDEN ALACAĞI CEVABA KATLANAMAYANLARA ALLAH ŞİFA VERSİN BÖYLE DERTLİLERE /size] özelime giren siziniz ayrica tema yapip normal bir yoruma katlanmayanda sizinz ALLAH SİZE AKIL FİKİR VERSİN SAYIN DALGİC
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (20.11.2014, 06:57)
Ellerine , emeklerine sağlık DALGIÇ ... Bu teman alışılmışın dışında bir çalışma olmuş gerek görsel gerekse dizayn olarak ... Paylaşıma çok teşekkürler ...
Ama zavallının biri sırf eleştiri olsun diye kendini nasılda ele vermiş ... Birde ben hiç kul hakkı yemedim derler Aslında ne kadar çok psikolojik tedaviye ihtiyacları olduğunun farkında değiller ... Şimdiden ALLAH ailesine , yakınlarına ve özellikle kendine acil şifalar versin ne hale geldiler ...