17
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
allaturkaa flatcast fcp Dsng 06**ECE** :....Kalbine_Sürgün....: tema
06**ECE** belirtilen dosyaları ekledi:
Hoş bir çalışma olmuş emegine yüregine saglık
DEĞİŞİK BİR TASARIM OLMUŞ. TEBRİKLER ECE
Harika bir paylasim olmus ece , özellikle Renkerin detonasyonu cok hos bir sekilde dile getirmissin , co esekkürler bu güzel paylasimin icin !!
Yorum ve beğeni için teşekkür ederim MUSTAFA ÇİLEK yüreğinize sağlık saolun ...
Yorum ve beğeni için teşekkür ederim HASAN YÖNDEM yüreğinize sağlık saolun ...
Güzel yorum ve beğeni için teşekkür ederim KAAN yüreğine sağlık saolasın ... Beğenmenize sevindim ...
Emeğiğne yüreğine saglık paylaşımlar için tşkler
emeğine saglik Ece..çok güzel temalar olmuş,güzel paylaşım için tsk.ederim.
Emeginize saglik güzel paylasim icin tesekkürler
Emegine Yüregine Sağlık ECE Çok klas bir Temaya İmza Atmışsın kutlarım
Paylaşım Adına Teşekkürler..Başarılarının Devamını Dİlerimm..
Yorumuna teşekkür ederim ERAY yüreğine sağlık saolasın ...
Yorum için teşekkür ederim BOZKURT seninde yüreğine sağlık saolasın ...
Güzel yorumuna teşekkür ederim BERKANT yüreğine sağlık saolasın...
Emeklerine sağlık güzelim gerek görsel gerek kullanım açısından çok başarılı bir çalışma çıkartmışsın...
Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim Ece. Bay- bayan versiyonları ile renqarek hoş çalışmalar demeti olmuş kutlarım abisi
Güzel yorumuna çok teşekkür ederim CANIM ... Beğenmene sevindim yüreğine sağlık saolasın ...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (1.01.2015, 00:22)
Güzel yorum ve beğeni için çok teşekkür ederim abimm ... Beğenmene sevindim , yüreğine sağlık saolasın abimm
Ece..Emegine yüregine saglık guzel paylasım icin cok tsk.ler
Çok teşekkür ederim güzel emeginize yüreginize saglık