Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
arkadaşlar ben nazocan bu nazocan34 nikim çalınmıştır ve iptal edemedi beratcan burda yazılan yazılar bana ayit deildir lütfen nazocan34 nik ile yazılan yazıları tamama almayın tşkler :wallb:
arkadaşlar ben nazocan bu nazocan34 nikim çalınmıştır ve iptal edemedi beratcan burda yazılan yazılar bana ayit deildir lütfen nazocan34 nik ile yazılan yazıları tamama almayın tşkler :wallb:
atardamar arkadasim bu indeksi ben düzenlemisdim 1 yil önce bu indeks zaten hazir bir indeksdi sadece çerçevelerini birakmisdim ben bunun bütün giflerini kendi zevkime göre degisdirmisdim hatta hangi radyomda kullandgimida söleyebilirim ama kurallara ayrkiridir belki ama zaten senin olmayan bir emegi çalip bide altina imza neden atiyorsun arkadasim baskasina gidip dayilanacagina kullanma indeksimi diye otur nerden alip buraya getiriyorsun sahipleniyorsun onu düsün buradan alaturka formunu yönetenlerede sesleneyim bu arada alaturka uzun yillardir var ama böleleri içinde ne ariyor onu anlayamadim...
seLam Kardes bu aÇıLmıyor benDe Ve Çok Begendigim Bi ŞabLon Ama SaDece iö izLeme Var İndirdigim DosYada içi Boş KontRoL EderMisin YaDa Benmi YanLış bişi Yapıyorum LütFen koLay geLsin