Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
AllaTurkaa hadiiii
sevgili ALLATURKAA üyeleri hadi takım logolarınızı resimlerinizi koyunForumumuzda hangi takım agırlıkta görelim. haydii cimbomlular yüzümü kara cıkarmayin )))
BEN SEVİYORUM DİYORUM SİZ KİMİ SEVİYORSUNUZ
[stream]http://www.fileden.com/files/2007/10/12/1504582/Fenerbah%C3%A7e%20100.Y%C4%B1l%20Mar%C5%9F%C4%B1%20-%20K%C4%B1ra%C3%A7.mp3[/stream]
Her Zaman
Her Yerde
En Büyük
FENERBAHÇE
Not Arkadaşlar lütfen baska kimse mp3 koymasin sesler karısır...
bu benim fikrim kimse kopya çekemez
Nutuk atarak bir yere varilmaz abi Abi
Geçmişe mazi derler Geleceğe bak derim ben
Nutuk atarak bir yere varilmaz abi Abi
Geçmişe mazi derler Geleceğe bak derim ben
Sadece logolar ve belgeler konuşsun lütfen. Bırakın sosyal mesaj vermeyi.
BİZ GÖNÜLLERE ÇEKTİK BAYRAKLARI DİREKLERE DEĞİL. BİZ TARİHE YAZDIK İSMİMİZİ DUVARLARA DEĞİL. BİZ AVRUPADA AÇTIK BAYRAĞI KADIKÖYDE DEĞİL. BIZ DÜNYAYA POZ VERDİK ŞAKŞAKÇILARA DEĞİL. VE BİZ İMPARATORLARLA BÜYÜDÜK KESTANELERLE DEĞİL.
Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!
süppeeeeeeeeeeeer süper ay nasıl mutluyum
))))) iste buuuu ilk dakka il gol muratcım
))))hadii cimbomlular. görem sizii
söze gerek yok
ayyy renklere bak
)) ırencccc
ama ıkıncı resım harıka cünkü fenrın resmı
)))
ayyy renklere bak
)) ırencccc
ama ıkıncı resım harıka cünkü fenrın resmı
)))
Kadersiz kız Bir
FenerBahçe resmi yada logosu eklesen bize destek cikmis olursun
===>>> <<<===
Tek basımayim
Tek olsamda Mücadeleye Devam !!!
nerde spor ruhu bjk hadii takımları görelim albüm olusturcaz. birde kamu yoklaması, taraftarlar nerde, kim cogunlukta, murat resim koymayan arkadaslara yardım et, modsun buna yetkin var. hadii kıyamadım sana fenerlide olsan canımsın.
:burda:
Hepimiz Kardeşiz Dostuz Unutmayalım ki
evetr tabiki muratım amacımız tatlı rekabet ve takımların resimlerini üyelerin takımlarını görmek teşekkürler.