Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
güselmiş senemcik
Hayat bana iyilik yapıp denize atmam gerektiğini öğretti
Hayat bana kendimden ve Allah'tan başka hiçbir şeye güvenmemeyi öğretti....
şincik hayat bana nemi öğretti ?? tabisi hemen anlatam>>>>>>>> hayat bana Ibramın eski albümlerinle yoğrulmayi öğretti>>>>>neden diye sorun ?? cvp : yeni albüm cikmiyacak cikmiyacak işte
>>>>>>>>>>>>>>>ne acıklı bir başlık acmış pismikrop
mendilim bitti varmı temiz mendili olan >>>>>>>>>>>>>>>>
Hayat bana Kurt ile Kuzu nun aynı postu kullabileceğini; geçte olsa öğretti..
Hayat bana herseyin yalan ve gecici oldugunu ÖGRETDI..
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "€fsunn" (8.05.2013, 23:35)
hayat bana herşeyi takmamak gerektiğini öğretti
Sabirsiz bir insan olarak hayatin bana ögretti yegane vasiflarda biri SABİRLİ olmayi ögrenmem ..
hayat bana zorluklar karşısında sabırlı olmayı öğretti.....
hayat bana en sevdiğinin ve en güvendiğinin bile sana yanlış yapabileceğini öğretti
Hayat bana gerçekleri öğretti
Hayat bana bu oyunda noktaları doldurmam gereken yere uyacak uygun sözcüğü bulmam için ne kadar çabalasamda şöyle bir fiyakalı laf veya söz bulamayacağımı öğretti.
Hayat bana bu oyunda noktaları doldurmam gereken yere uyacak uygun sözcüğü bulmam için ne kadar çabalasamda şöyle bir fiyakalı laf veya söz bulamayacağımı öğretti.
hayat bana herşeyi takmamak gerektiğini öğretti
hayat bana yanımda kim olursa olsun tek başıma olduğumu öğretti....
insanların kimi zaman vazgeçilmez kimi zaman ise mide bulandırıcı yaratıklar haline gelebildiğini,
ne olursa olsun unutmanın en iyi ilaç olduğunu,
kimseyi sevmemeyi kimseye güvenmemeyi
nefret etmeyi, sevmeyi
insanların hoşçakal derken bile aslında senin hoş kalmanı istemekten ziyade kendisini sensizlikle hoşnut etmeyi istediğini ve bunu anlayabilmeyi