Biliyormusunuz ben erkeklere acıyorum kadınları hor gören kendilerinden alçakta sanan ve kendini güçlü sanan o zavallı erkeklere acıyorum. Dayak cennetten çıkma diyen karımdır çocuğumdur döverimde severimde diyen.
Onların bilmedikleri çok şey var. Bir insana eziyet etmek ne kadar günahtır kim bilir. Bir gözyaşı döktürmek kalp kırmak... Bunların hesabını nasıl vericekler bilmiyorum. Bu dünyaya Türkler için örnek iki kişi geldi. Biri Peygamber Efendimiz Muhammed S.av. diğeri ise Atamız Mustafa Kemal Atatürk bu ikisi gibi niye düşünmüyorlar anlamıyorum
Allah kadınlara çok ağır yükler yüklemiş. Sınavların en zorlarını onlara vermiş. Erkeklerin taşıyamıcağı bir çok yükü. Demekki kadınlara çok değer veriyor Rabbimiz. Peygamber Efendimizde kadınlara çok değer veriyordu. Eşlerine nasıl davranıyormuş Efendimiz okuyunda öğrenin. Ya Atamız kadınları nerelerden ne duruma getirdi. Kadınların değerini gösterdi neler yapabiliceğini gösterdi o zavallı erkeklere ama onlar anlamadı çok yazık ya çok.
Bedduayı hiç sevmem ama bunu hakedenler var üzgünüm. Dayak cennetten çıkma diyenlere sözüm.
Madem öyleymiş sizin için dayaktan cennetten çıkmaysa cehennemde sizin gibi cahil dinimizi doğru bilmeyen uygulamayan cahil müslümanlarla dolucak. Kısacası Allah öylelerini bildiği gibi yapsın.