Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emeğine saglık kadir tema sade ve hoş olmuş ama dinleyicileri unutmussun ve resmi çok uzatmışsın daha dikkatli olacagına eminim başarılarının devamını dilerim
Güzel paylasım için teşekkür ederim emegine yüregine saglık
paylaşımın için teşekkür ederim dadas, paylaşımda fcp eklenmemıs eger duzenleyıp fcp eklerseniz gerekli duzenlemeyi yaparız aksı durumda değerlendirmeden çıkartılıp arka planlara tasınacaktır
Fcp Nasıl ekliyorsun banada ögretirmisin tema yapdim ama fcp ekleyemedim foruma
dadas ,
aşagıdakı videoda fcp yapma var incelersiniz
Fcp Hazirlamak ve Kayit etmek
Hepinize tsk ederim vidioyu izledim Yapmaya calişcam bu temayi nasil silerim simdi forumdan Fcp ekleyemedim foruma Tema yapdim ama fcp kabul etmiyor forum resim hatasi veriyor
Hepinize tsk ederim vidioyu izledim Yapmaya calişcam bu temayi nasil silerim simdi forumdan Fcp ekleyemedim foruma Tema yapdim ama fcp kabul etmiyor forum resim hatasi veriyor
Fcp aldıktan sonra, bu alana ön izleme resmini koyuyorsun daha sonra fcp dosyasını yüklemek için ek dosyalar butonunu kullanıp yükleme yapıyorsun. çalışma arka planlara taşınmıştır
Tsk ederim atilla abi bugun gün içerisinde yapcam kesin bir başka tema kolay gelsin yardim için saol