Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Tuesday, 10.11.2009, 23:34

Bunu Biliyormuydunuz..?

Başlığı Doğru Yeremi Açtım Bilmiyorum Ama Yanlış Yerse Özür Dilerim :(

Arkadaşlar Eklediğimiz Temaların Başlık Bölümüne Yazdıklarımızın Önemini Biliyormuyuz Acaba ?
Yada Şöyle Desem O Başlığa Yazılan Yazının Sizi Google'da Sizi İlk Sıraya Taşıdığını Biliyormuydunuz :D

Örnekmi Misalen Bu İşlerin Üstadı Evili Örnek Alalım Genelde Başlıklarına Orjinal İsimler Ekler Evili Seçmemdeki Tek Sebep Bu O Yüzden Yanlış Anlaşılmam İnşallah :(
Şimdi Google Açalım Be Bir Dj'mişiz Gibi Araç Çubuğuna Flatcast Fcp Tema Yazalım Ben Abarttım Biraz Evil'de Yazdım Aradığımız Kişi O Olduğu İçin :D
İşte Karşımıza Çıkan Sonuş ;)

Bunun Sebebini Soracak Olursanız Arkadaşlar Oda css Çalışan Arkadaşlarımız Bileceği Birşey
Yane Google Arama Motoru Sitede Altbaşlıklar Arasında Arama Yapar
Sitenizin Menüsüyle Felan İşiyok Google Amacanın
O Sadece İki Şeyi Dikkate Alır Birincisi Sayfalarımıza Eklediğimiz Google Meta Tagler Daki İçerik Yani Site Tanıtım Kısmı İkincisi Sitemizin İçerisindeki Alt Başlıklar Bu Kısa Bilgide Cssci Arkadaşlara Öneri Olur İnşallah