Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eline sağlık eda, bu arada burada yeniym, flatcast-paylasimdan belki bilen olur index yapıp paylaşırdım, geçen sürede biraz daha geliştirdim kendimi bi kaç güne inşallah yönetim paneli olan asp ile yapılmış bi site paylaşcam sizler için, şu an bitmek üzere ayrıntıları paylaştığım zaman vericem inşllah herkese kolay gelsin...
sizden bi ricam olcak mümkünse.ana sayfada radyoya gırışı tıklayınca ikinci tema radyo açması gerekmıyormu.ben bunu göremedim yanı ana temada radyo sid nosunu nereye yazmam gerekiyor.şımdıden tşk ederım
thefinal, arkadaşım burdaki konu başlığı hakkında açıklama istemiş sizin vermiş olduğunuz paylaşımın nasıl yapılması gerektiği hakkında bilgi istememişki
lütfen konulara bulunduğu başlıkta o konu ile alakalı cevap yazınız
sizin başlıktaki yaptığınız paylaşımı mutlaka beğenen olcaktır zaten bir paylaşım başlığı açıldığında o konu başlığı tüm işine lazım olan arkadaşlar tarfından bakılıyor
ayrı bir başlıkta kendi başlığınıza link vermeğe gerek yok sorulursa verirsiniz