Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast radyo fcp tema// Hesapsiz Degil bu Çile //Türkleydi
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "тE'D¡ρ" (5.11.2012, 00:16) düzenleme sebepleri: +18 Resim Kullanıldığı İçin Ön İzleme Kaldırılmıştır
OOOOOOOOOOO ......BU NE GÜZELİK SEVGİLİ... NEHİRCİGİM ....BAYILDIM İNAN.. RESİM SECİMİ HERSEYİYLE BİR BÜTÜN OLMUŞ SÜPERSİN BU GÜZEL PAYLAŞIM İCİN TSKLERRR CANIM BENİM
Efsunum o güzel yüreginden dökülen pırlanta degerındeki ruhumu oksayan sözlerine yürek dolusu Tesekürlerimi yolluyorum kabul et bitanem sana özel Tesekürlerim
Canım arkadasım KAHKAHAFM Onurum kalbin kadar güzel beyeni ve sözlerine gönüldolusu sevgilerimi ve Tesekürlerimi yolluyorum sagolasın Allahımın güzel kulu Onurum
Cantanem aldım kabul ettim kocaman tesekürlerini
Sahracım bende kocaman sevgilerimi yolluyorum yüregini doldursun diye canım sSagolasin güzel insansın cansın can
uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ablam yine yapacagini yapmissin...yav ablam valla yetisemez olduk sana nerden geliyo bu hız Allahım esergesin masallah...Kosturma bizi ablam helal olsun nakış gibi işlemişin ablacım...