Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""EzeLimFm""
UMARIM ALATURKA AILESINDEN UYARI ALMAM
Alıntı sahibi ""beratcan""
Alıntı sahibi ""EzeLimFm""
UMARIM ALATURKA AILESINDEN UYARI ALMAM
daha öncede böyle denemeler oldu ama isteklere yetişebilmek zor olduğu için hep yarım bıraklıdı
sorun şurda yaptığınız işlem birkaç saatte bitebilcek bir işlem olmadığından isteklere ne ölçüde ve nekadar sıklıkta veya mesajların nekadarrına cevap verebilceksiniz önemli olan bu
şimdi bu başlığa ardarda istekler sıralancak olsa hangisine yetişebilceksiniz ?
bunları düşündünüzmü peki ?? zor bir başlangıc hadi bakalım
Alıntı sahibi ""UNALCAN""
KRAK DOSTUM BENIM SORMAK ISTEDIGIM BISEY VAR BU INDEXS YAPMAYI NASI ÖGRENE BILIRIM YARDIM CI OLURSAN SEVINIRIM
Alıntı sahibi ""gülüm18fm""
MRBLAR İNDEX YAPILIYORMUŞ GALİBA BENİMDE ((''GÜLÜM18 FM')) ADINDA BİR RADYOMUZ VAR BİZİM RADYOMUZ İÇİNDE GÜZEL BOL GİFLİ Bİ İNDEX HAZIRLARSANIZ COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Alıntı sahibi ""kralimfm""
EzeLimFm, EZELIM FM RADYOBARON ADINA BIR INDESK YAPABILIRMISINIZ