Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam arkadaşlar sitenizin yeni üyesiyim herşeyi ile çok güzel bir site olmuş tebrik ediyorum... paylaşıma sunulan çok güzel temalarla karşılaştım bende daha henüz yaptığım bir sonbahar temasını paylaşmak istedim... umarım beğenirsiniz... yalnız bu temada misafirler renk seçiminde biraz zorlanabilirler çünkü chat kısmını fazla karartmak istemedim sonbaharın o sarı güzelliği kaybolmasın diye
cok güzel olmus yanliz bende elestiri bir huy oldu..
bir eksigi var.
chat penceresi biraz kücük ve acik renkte yazilarin okunmasi zor olucaktir
ayrica allaturkaa ailesine hosgeldin diyorum
eleştirilere her zaman açığımdır maxma teşekkür ederim... sohbet penceresini karartmayı aslında ben istemedim ilk masajımda yazdığım gibi sonabahrın sarı büyüsü kaybolmasın diye... tabi isteyen karartabilir... pencere büyüklüğünü de büyütürüz sorun değil