Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Emeginize sağLıkk harika bir görsellik sölenii
tasarım ve renk harikaa resim secimleride süperr
kuLLanısLı çaLısmalar
bi ortak çalısma ve ikinizede çok tesekkür ederimm..
emeğine yüreğine sağlık zenobia güzel paylasımın için teşekkürler ufak bir elestri yapayım renkler çok koyu
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZENoBIA" (10.07.2014, 20:28)
kuLLanısLı çaLısmalar
Güzel yorumuna yürekten tşk ler ASİ Menekşe.
Eline gönlüne sağlık çok sağol.
Aslında ortak tema gerçekten zor,psd alıp vermek bile bazen zaman alıyor.İki farklı tarzın ortak bir tema yaratması gerçekten zorluyor ,ama beraber dostça arkadaşça paylaşım adına herşeye değer.
Şahsım adına keyifli bir ortak çalışma oldu.Zamansızlık bizi zorlasada,inat ile bitirmeye çalıştık.
Sizlerin önünde bir kez daha tşk etmek isterim ROY a ,Çok tşk ler Roy ben gibi deliye tahammül ettiğin için.
kuLLanısLı çaLısmalar
Güzel yorumuna yürekten tşk ler ASİ Menekşe.
Eline gönlüne sağlık çok sağol.
Aslında ortak tema gerçekten zor,psd alıp vermek bile bazen zaman alıyor.İki farklı tarzın ortak bir tema yaratması gerçekten zorluyor ,ama beraber dostça arkadaşça paylaşım adına herşeye değer.
Şahsım adına keyifli bir ortak çalışma oldu.Zamansızlık bizi zorlasada,inat ile bitirmeye çalıştık.
Sizlerin önünde bir kez daha tşk etmek isterim ROY a ,Çok tşk ler Roy ben gibi deliye tahammül ettiğin için.
emeğine yüreğine sağlık zenobia güzel paylasımın için teşekkürler ufak bir elestri yapayım renkler çok koyu
ewet haklısın Tamer renkler koyu seçildi.
Üst kısma hareket katmak istedik.ÜSt kısımın renkleri daha canlı oldu,diğer alanlar daha koyu düştü.
Kullanım açısından koyu renk daha iyi olur bence.
Bu Ortak bir tema tek başıma yaptığım bir tema değil ,Roy unda çok emeği vardır.Paylaşımı bana bıraktı.Roy a da tşk edilmeli bence.
Güzel yorumuna ve güzel eleştirine çok tşk ederim..Yüreğine sağlık