Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 17 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (4.06.2011, 14:00)
PEKI AMA COGU PROFESYONEL ARKADASALRIMIZDA VAR ONLAR YORUM YAPAMAZLARMI ? TEMA EKLE PAYLAS BÖLÜMÜNE
taşındıktan sonra zaten herkez yorum yapabiliyor.sonuçta yorum yapılmış olmasıdır tema ekle paylaşta veya taşındıktan sonra yapılmış olması ne fark eder?
sadece jüriler cevap yazıyor ben onlara teşekkür etmek istesem tek tek mesaj atmak zorunda kalıyorum
en iyi kalite ki temalarimiz glorius ekleniyor arkadaslarin oylarina göre ama ben bunu hos görmüyorum
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (2.12.2010, 10:14)
demekki allaturkaa üyelerinin zevki buymus :-D
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "MeRaL" (2.12.2010, 12:22)
Açtıkları yan profilerle kendilerine puan verenler için kendi temalarını indirmeleride gayet normal
Bir yada iki kez kendi temamı indirdim oda hata varmı kontrol adına...
İndirmemde,puanlamamda
Hem kendimi kandıracak ruhi durumda değilim,
hemde talebin hangi tarz temalara olduğunu indirilme sayılarıyla izliyor ona göre tema yapmaya çalışıyorum